Pisztáciás keksz
- 2017.12.14.
- 0
Hozzávalók:28dkg
tönköly liszt világos3,5dkg
DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő18dkg
vaj1mk
só1db
vaníliarúd kikapart magjai1db
citrom héja-reszelve8dkg
pisztácia-durvára vágva8dkg
vörös áfonya-durvára vágva1,5ek
rózsa bors-egész2db
tojás sárgaElkészítés:-A vajat elmorzsoltam a liszttel, hozzáadtam
cukorpótlót, sót, vaníliát, citromhéjat, pisztáciát, borsot, áfonyát.
-Alaposan összekevertem, tojássárgával, tésztává formáztam, hengerre alakítottam.-Hűtőszekrényben pihent 1 órát, majd felszeleteltem.-180°C-ra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt megsült.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshop