Pisztáciás keksz

  • 2017.12.14.
  • 0

Hozzávalók:28dkg


tönköly liszt világos3,5dkg

DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő18dkg


vaj1mk



só1db




vaníliarúd kikapart magjai1db




citrom héja-reszelve8dkg



pisztácia-durvára vágva8dkg



vörös áfonya-durvára vágva1,5ek


rózsa bors-egész2db




tojás sárgaElkészítés:-A vajat elmorzsoltam a liszttel, hozzáadtam
cukorpótlót, sót, vaníliát, citromhéjat, pisztáciát, borsot, áfonyát.
-Alaposan összekevertem, tojássárgával, tésztává formáztam, hengerre alakítottam.-Hűtőszekrényben pihent 1 órát, majd felszeleteltem.-180°C-ra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt megsült.Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshop