Fűszeres keksz

  • 2015.02.17.
  • 6

A keksz kiegészítője lehet krém leveseknek,
salátáknak,
gyümölcsöknek.Hozzávalók:30dkg liszt15dkg vaj2ek

rozmaringlevél aprítva2ek

lestyánlevélfrissen őrölt bors2tk


só1db

tojásElkészítés:Keverőtálba szitált liszttel összemorzsoltam a felkockázott hideg vajat.
Hozzáadtam a fűszereket, a borsból
borsörlővel, 4-5 tekerésnyi frissen őröltet.
Egyenletesen összekevertem majd a tojás és 1-2 ek vízzel
tésztává gyúrtam.Lezárt tálban 1 órát hűtőben
pihentettem.
Enyhén lisztezett munkalapon
keksz kiszúróval
elkészítettem a kekszeket.Sütőpapírral leterített sütőlapon 180°C-ra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsültek.




Torta tál, keverő tál, kiöntő, keksz kiszúró