Ha unod a lecsót

  • 2017.08.22.
  • 1

Készülhet akár valami tápláló, izgalmas újdonság is, de a lecsó alapjaira építkezve:Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 1 cukkíni, 3-4 paradicsom, 2 tv paprika, 1 konzerv csicseriborsó, 10 dkg kolbász, 1 kanál olaj, 1 kiskanál pirospaprika, só, bors.Elkészítése: A zöldségeket felkockáztam.Először az olajon elkezdem pirítani a felkarikázott kolbászt és hagymát. Kb. 3 perc után hozzáadom a paprikát is. Megszórom a fűszerekkel. Fedő alatt pár percig párolom, majd hozzá adom a cukkínit és paradicsomot. A paradicsom levet ereszt, de ha nem eleget, akkor öntök alá egy kis vizet is. Addig rotyogtatom, amíg a zöldségek jól megpuhulnak.Végül belekeverem a csicseriborsó konzervet és ezzel már csak felforrósítom.Tápláló nyári vacsora lesz belőle bő negyed óra alatt.