136905recept

617gasztroblogger




062013. 09.
 

|2013.09.06.|

Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg csirkemáj, 20 dkg zöldborsó, 2 sárgarépa, 1 …

042013. 09.
 

|2013.09.04.|

Meglepetéssel tapasztaltam, hogy nincs fent még egy ilyen egyszerű leves, mint a …

262013. 08.
 

|2013.08.26.|

A zöldborsófőzelékkel érdekes a kapcsolatunk. Gyerekkoromban nem szerettem, aztán …

232013. 08.
 

|2013.08.23.|

Nagyon szeretjük az egytálételeket, bármikor szívesen készítjük és fogyasztjuk …

152013. 08.
 

|2013.08.15.|

Megcsináltam Attila Hildmann "sütőtök pommes" receptjét- sárgarépából, hozzá a …

032013. 08.
 

|2013.08.03.|

sok finomat eszünk, de ez a mentás zöldborsó a legeslegfinobabbak-listájának elsö …

172013. 07.
 

|2013.07.17.|

Nagyon elkészíteni, de nekem nagyon-nagyon ízlett. Szerintem még vendégek elé is …

162013. 07.
 

|2013.07.16.|

Hozzávalók: 40 dkg zöldborsó, 4 dl joghurt, só, bors, mentalevélElkészítése: A …

092013. 07.
 

|2013.07.09.|

Sokáig nem hittem, hogy én szeretni fogom valaha a finomfőzeléket. Bár még nem …

082013. 07.
 

|2013.07.08.|

Klasszikus leves semmi extra de mégis szerintem az egyik legfinomabb leves a világon …

082013. 07.
 

|2013.07.08.|

Szinte látom magam előtt, ahogy néhányan megint felhúzzák a szemöldöküket: …

082013. 07.
 

|2013.07.08.|

Volt szerencsém pár napot kedves barátaim invitálására a bakonyi házukban, erdei …

072013. 07.
 

|2013.07.07.|

A kép ronda, de informatív, szépen látszik az üvegpohárban, hogy miről is van szó …

302013. 06.
 

|2013.06.30.|

Végre vasárnap, az idő is egész szép, ha épp nem esik.Lehet menni a szabadba, …

272013. 06.
 

|2013.06.27.|

Lehet köret is, de önmagában is jó kis második fogás. Ez egy egyszemélyes adag, de …

262013. 06.
 

|2013.06.26.|

Szeretem a rizottót ez zöldborsós - mángoldos - spenótos rizottó. Én tettem …

252013. 06.
 

|2013.06.25.|

A legegyszerűbb levesek egyike. Általában olyan zöldségekből készül, ami éppen …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

A fogorvosi székben ülve mindig rádöbbenek, hogy megvannak a magam fogászati …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Egyszerű, gyors, finomMegpároltam a póréhagymát és a zöldborsót, a rizstészta …

202013. 06.
 

|2013.06.20.|

Míg van zöldborsó legyen leves is belőle, lehet bele galuskát is szaggatni, ebben …

192013. 06.
 

|2013.06.19.|

A zsenge zöldségek még éppen roppanós frissessége finom selymes vajjal bevonva …

182013. 06.
 

|2013.06.18.|

Na, jó, kicsit túllőttem a célon. Talán túl ünnepire sikeredett ez a keddi ebéd. …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

Olívaolaj és vaj keverékén szoktam párolni a zöldséglevesek zöldségeit. …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

Ezúttal egy sós palacsintát hoztam: zsenge zöldborsósat mentával és …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!