115669recept

617gasztroblogger




302013. 05.
 

|2013.05.30.|

Esetem a zöldborsóval és a spárgával, amivel csak annyi a para, hogy a …

292013. 05.
 

|2013.05.29.|

Előre is elnézést kérek, de ez most úgy készült, hogy nem is tudom, "vezette a …

282013. 05.
 

|2013.05.28.|

Hozzávalók:60 dkg szeletelt bőrös sertéskaraj, 25 dkg friss vagy fagyasztott …

272013. 05.
 

|2013.05.27.|

Gyorsan készült egy elalvós reggelen, hogy ebédre legyen mit ennemBegyújtottam a …

242013. 05.
 

|2013.05.24.|

Egyik este megint rádöbbentem, mennyire szeretjük a leveseket,, amikor készítek!Ez a …

222013. 05.
 

|2013.05.22.|

Teljesen megvadultam a zöldségesnél és összevásároltam minden már kapható …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Vagy inkább tavaszi zöldségek tésztával. Ez a gyors tésztaebéd maradék párolt …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Tényleg kúl a saját medvehagyma, nem kell egyszerre feldolgozni nagyobb …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Habár az utóbbi időben gyakoribb kilengésekkel, mégis töretlen lelkesedéssel …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Elnézést a friss receptek hiánya miatt, de nagyon nem fér bele az időmbe a blog …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Tudom, mindjárt vége a medvehagymaszezonnak. Bár én még láttam szépet a …

282013. 04.
 

|2013.04.28.|

Rizsből sosem elég. Voltam olyan japán négytagú családnál homestay-en, ahol a két …

152013. 04.
 

|2013.04.15.|

A hétvégi program egyik részeként újra varázslatossá tettük a teraszunkat. Azóta …

142013. 04.
 

|2013.04.14.|

A parmezán (jelen esetben gyűjtőnévként használva, amibe a Parmigiano Reggiano …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Mostanában többször nézegettem a képeket, amelyeket a tavaly novemberi hosszú …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

Amikor még üde és fiatal voltam, pontosabban üdébb és fiatalabb, mint most, a …

092013. 02.
 

|2013.02.09.|

Vajas leveles....boltiból. Meg egy kis maradék gombapörkölt. Sietős tejfölös …

062013. 02.
 

|2013.02.06.|

Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem, kezd beállni az egyensúly. Lassan sikerül …

282013. 01.
 

|2013.01.28.|

Ma végre felavatom a karácsonyra kapott szakajtót. Tudom, szégyen-gyalázat, hogy egy …

142012. 09.
 

|2012.09.14.|

Nos igen, újra itt. Sok-sok hét és még több történés után. Eltelt a nyár, volt …

182012. 05.
 

|2012.05.18.|

Nem akartam lefinomfőzelékezni, mert kicsit többről van szó, és nem is akartam a …

162012. 01.
 

|2012.01.16.|

Spenótos pennette zöldségpürében főtt törpe szépiával(Pennette agli spinaci con …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!