127119recept

617gasztroblogger




082013. 07.
 

|2013.07.08.|

Klasszikus leves semmi extra de mégis szerintem az egyik legfinomabb leves a világon …

082013. 07.
 

|2013.07.08.|

Szinte látom magam előtt, ahogy néhányan megint felhúzzák a szemöldöküket: …

082013. 07.
 

|2013.07.08.|

Volt szerencsém pár napot kedves barátaim invitálására a bakonyi házukban, erdei …

072013. 07.
 

|2013.07.07.|

A kép ronda, de informatív, szépen látszik az üvegpohárban, hogy miről is van szó …

302013. 06.
 

|2013.06.30.|

Végre vasárnap, az idő is egész szép, ha épp nem esik.Lehet menni a szabadba, …

272013. 06.
 

|2013.06.27.|

Lehet köret is, de önmagában is jó kis második fogás. Ez egy egyszemélyes adag, de …

262013. 06.
 

|2013.06.26.|

Szeretem a rizottót ez zöldborsós - mángoldos - spenótos rizottó. Én tettem …

252013. 06.
 

|2013.06.25.|

A legegyszerűbb levesek egyike. Általában olyan zöldségekből készül, ami éppen …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

A fogorvosi székben ülve mindig rádöbbenek, hogy megvannak a magam fogászati …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Egyszerű, gyors, finomMegpároltam a póréhagymát és a zöldborsót, a rizstészta …

202013. 06.
 

|2013.06.20.|

Míg van zöldborsó legyen leves is belőle, lehet bele galuskát is szaggatni, ebben …

192013. 06.
 

|2013.06.19.|

A zsenge zöldségek még éppen roppanós frissessége finom selymes vajjal bevonva …

182013. 06.
 

|2013.06.18.|

Na, jó, kicsit túllőttem a célon. Talán túl ünnepire sikeredett ez a keddi ebéd. …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

Olívaolaj és vaj keverékén szoktam párolni a zöldséglevesek zöldségeit. …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

Ezúttal egy sós palacsintát hoztam: zsenge zöldborsósat mentával és …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

A szombati piactúra alkalmával egy kilogramm cukorborsó is belekerült a cekkerembe …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Ez a populárisnak mondható étel (szerintem a legtöbb háztartásban, ahol nem …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Ennek a főzeléknek nagy sikere volt nálunk. Nekem csak ez a "fotóadag" jutott belőle …

072013. 06.
 

|2013.06.07.|

Előzmény: Nem ritka eset,  hogy együtt megyünk vásárolni, most csak  …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb, legharmónikusbb ízvilág -alig pár …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Miss Veg és Mr Carne ismét összefogott és elkészítette egyik tavaszi kedvencemet …

312013. 05.
 

|2013.05.31.|

Talán a legmacerásabb a borsó megpucolása. Pillanatok alatt elkészülő ebéd vagy …

302013. 05.
 

|2013.05.30.|

Esetem a zöldborsóval és a spárgával, amivel csak annyi a para, hogy a …

292013. 05.
 

|2013.05.29.|

Előre is elnézést kérek, de ez most úgy készült, hogy nem is tudom, "vezette a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!