126957recept

617gasztroblogger




152018. 10.

|2018.10.15.|

Az előző napi élesztős-leveles tésztájú sós süti után másnap megint nekifogtam …

252018. 09.

|2018.09.25.|

Nem mostanában sütöttem sós süteményt – itt volt hát az ideje. …

252018. 09.

|2018.09.25.|

Egy klasszikus, amit csak szeretni lehet. Eredetileg csak simán feltekerték ezt is, …

222018. 08.

|2018.08.22.|

Megőrülök a fűszerek finom illatáért, amelyek sütés közben az egész konyhát …

252018. 07.

|2018.07.25.|

Lényegében a Mágnás pite egy egyszerűbb változata. Gyorsan, egyszerűen …

262018. 06.

|2018.06.26.|

Kicsit régen tettem fel receptet, ami nem azt jelenti, hogy tétlenkedtem, sőt.... A …

192018. 06.

|2018.06.19.|

A Kutyafülnek nemrég szülinapja volt, és ebből az alkalomból csupa olyat sütöttem …

172018. 06.

|2018.06.17.|

Gyors nyári bekapós, hamar elkészülős falatokat hoztam nektek persze csupa …

162018. 06.

|2018.06.16.|

Ha már ilyen tökéletesre sikerült az eperlekvár, amit a Panasonic SD-ZB2512 …

142018. 06.

|2018.06.14.|

Amikor azt mondom, Fantázia, Bátorság, Jó étvágy! arra gondolok, hogy nem vagyunk …

302018. 05.

|2018.05.30.|

Ha eperszezon van, nálam tényleg minden az eperről szól. Kerül sütibe, tortakrémbe …

302018. 05.

|2018.05.30.|

Legutóbb a púpos husihoz készítettem naant, és mivel hosszú idő után akkor …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Egy újabb gyöngyszemet hoztam, amit Baileys Chocolat Luxe-al készítettem. A …

072018. 05.

|2018.05.07.|

Különleges ízvilágú vendégváró, vagy még inkább marasztaló sós falatka. …

072018. 05.

|2018.05.07.|

Különleges ízvilágú vendégváró, vagy még inkább marasztaló sós falatka. …

272018. 04.

|2018.04.27.|

Nemrégiben megint pogácsát sütöttem, hogy legyen mivel megvendégelni apukámat …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Klasszkus sütemény, ami egyszerűen abbahagyhatatlan! Ha valami habos-babos …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Rengeteg retro édesség van, amit egy kis fantáziával feldobhatunk, és máris egy …

032018. 04.

|2018.04.03.|

Ez az egyszerű, csokis-mogyorós piskóta, amilyen gyorsan elkészül, olyan gyorsan el …

012018. 04.

|2018.04.01.|

Azért jó főzni, mert állandóan lehet kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, …

252018. 03.

|2018.03.25.|

Nem egy nagy kunszt elkészíteni, sőt anyira könnyű, hogy még csak posztot se …

182018. 03.

|2018.03.18.|

Gyakrabban kellene vadhúst fogyasztani, pont úgy mint halat, mert a vadhús …

282018. 02.

|2018.02.28.|

 Ha már semmiképp sem akar megérkezni a tavasz, akkor egy kis téli merengéssel …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!