196324recept

617gasztroblogger


092013. 06.
 

|2013.06.09.|

Ez a torta egy igazi vegykonyhaszármazék. Kicsit több, mint egy éves kislányom …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

A rózsalekvárhoz lehetőleg intenzív illatú rózsa szirmait válasszuk, a jó illatú …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Kedvelem a töltött szőlőlevelet, a dolmadesz helyett viszont inkább a vegetáriánus …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Nálam előfordul, hogy első hallásra fura dolgokat készítek, nos ez az lehet.Csak …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Tésztára, pirítósraA lucullus paradicsomokat félbevágva 140 fokon kevés olajjal …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

Régóta sütöm (sajnos nem elég gyakran, erre minden alkalommal rájövök) a …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

Már régóta előszeretettel készítem ezt a fasírtot, és végre most itt is …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Bizonyára kevesen tudják, hogy a bab tényleg ősi eledelnek számít. Ugyan a …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

- Szeretnél úgy kinézni, mint egy japán szumós? Akkor ne reggelizz! - "ÓÓÓ, hát …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Az eredeti öltet innen van. Külsőre szerintem hasonlít az enyém is, noha sokat …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Ez egy félelmetesen egyszerű recept, aminek az eredeti verziója Pioneer Womantől …

312013. 05.
 

|2013.05.31.|

Talán a legmacerásabb a borsó megpucolása. Pillanatok alatt elkészülő ebéd vagy …

272013. 05.
 

|2013.05.27.|

Gyorsan készült egy elalvós reggelen, hogy ebédre legyen mit ennemBegyújtottam a …

262013. 05.
 

|2013.05.26.|

Ha itt a jó idő, hétvégente szeretünk kint, a szabadban grillezni. Ebben a dologban …

262013. 05.
 

|2013.05.26.|

Ez egy amolyan mindent bele kaja, aminek az volt a lényege, hogy egyszerű …

242013. 05.
 

|2013.05.24.|

Az élesztő pástétomról írtam ITT és ITT. Az utóbbi vegán recept, az előbbi …

232013. 05.
 

|2013.05.23.|

Szendvicsek mellé, rakott ételekhez tejszín vagy tejföl helyett. Íze valóban a …

232013. 05.
 

|2013.05.23.|

Már ha azzal kenjük meg, és nem karobella krémmel, vagy házi mogyorókrémmel. Ez …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Hogy mi köze a zöldségcurrynek a muffin bármiféle rejtélyéhez? Semmi az …

182013. 05.
 

|2013.05.18.|

Az egyelés az egyik legutálatosabb dolog a kertészkedésben. Sőt, tulajdonképpen az …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Még mindig szeretem a spárgát.Ez most gyömbéres és kókusztejes levesEbbe a levesbe …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Egyik este, mikor Ábel nyüszis volt, és nem akartam a boltba menéssel kínozni, …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Eperszezon vanVégreMég nem az igazi de már eper a földekrőlNem akartam …

122013. 05.
 

|2013.05.12.|

Tudom, hogy nincs otthon mindenkinek fagylaltgépe, és nincs is mindig kedvünk főzni, …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!