160209recept

617gasztroblogger




252013. 03.
 

|2013.03.25.|

Na ez pont akkor van, amikor nincs reggelinek való felvágott, de tojás mindig van …

252013. 03.
 

|2013.03.25.|

 Sajtos Brokkoli KrémlevesEz egy szörnyen fotózhatatlan leves, amit nagyon …

232013. 03.
 

|2013.03.23.|

   A szél mögé szegezem szárnyaim Nem talál rám senki és semmi Mint …

212013. 03.
 

|2013.03.21.|

Van egy előnye annak, ha az ember beteg és a takaró alatt didereg: ilyet kap …

212013. 03.
 

|2013.03.21.|

Nagyon egyszerű, nagyon finom és nagyon laktató.A sima vajas croissant vagy egy szelet …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

Az egyik leggyorsabb meleg ebéd, amit el lehet képzelni. Körülbelül annyi ideig tart …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

az én poklombanszámolnak és mértékkelszeretnek; órátlesve időznek; …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

Nálunk továbbra is főleg húsmentes ételek vannak terítéken. Igazából …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

Magamon is érzem, hogy egyedi ízzel vonzódom az abszurdhoz, a helyzetkomikumhoz, az …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

A korábban ígért másik Martha Stewart recept – fehérliszt nélküli keksz. …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

   A kis Clara sokat olvasott. Könyvimádata nem tett különbséget, éppúgy …

082013. 03.
 

|2013.03.08.|

Sokaknak nyilvánvaló lehet mostanában, hogy letettem mindennemű gabona- és egyéb …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Már megint Martha Stewart. Van egy roppant vaskos, és képekkel gyengén ellátott …

062013. 03.
 

|2013.03.06.|

Ezt a levest már pár éve szedtem Lorientől. Mikor először főztem, a lányom …

062013. 03.
 

|2013.03.06.|

Ideje leszámolni a spájzban maradt téli zöldségekkel!Hozzávalók 6 főre:3 kicsi …

062013. 03.
 

|2013.03.06.|

Tökéletes az idő egy jó krumplifőzelékhez. Nem  viccelek. Ilyenkor csalóka az …

032013. 03.
 

|2013.03.03.|

Rozsos buci, kecskesajt, eper és harmadára beforralt balzsamecet. Ennyi.

022013. 03.
 

|2013.03.02.|

Új szakácskönyvek, új főzős újság, és most időm is van végre egy kicsi, …

282013. 02.
 

|2013.02.28.|

Ez a francia nevű, német származású nyitott pite bármiből készülhet, egy …

272013. 02.
 

|2013.02.27.|

Van a szeretet... Megfoghatatlan, megzabolázhatatlan, elsöprő. Nem kérdezi, jöhet-e …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

December elején voltunk a Csalhóra kirándulni és az ott készült fotókat közösen …

242013. 02.
 

|2013.02.24.|

A – jó ideje – szokásos recepten változtattam egy kicsit.Jó ideje teljes …

242013. 02.
 

|2013.02.24.|

A férjem tegnap ezzel az ebéddel várt, és annyira finom volt, hogy egy bejegyzést …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!