185006recept

617gasztroblogger




262013. 05.
 

|2013.05.26.|

Sokan azt hiszik, gondolkodnak, pedig csak újrarendezik előítéleteiket.(William …

242013. 05.
 

|2013.05.24.|

Hiába, hogy néha esik, most már benne vagyunk a grillparty szezonban. Elő a színes …

232013. 05.
 

|2013.05.23.|

Ritkán készítek szendvicskrémet. Pedig érdemes bele egy kis időt és energiát …

232013. 05.
 

|2013.05.23.|

A hmm… 18. na jó 29. születésnapi tortám. Ami Levi harmadik tortája. Én …

222013. 05.
 

|2013.05.22.|

Erről csak ilyen sötét, mobilos kép készült. És maga a recept is egy vicc, de …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Egyszerű, laktató, finom reggeli a spárgaszezonban.Hagymát pirítottam, rádobtam a …

192013. 05.
 

|2013.05.19.|

Alapvetően nem vagyok vegetáriánus, de amikor előbújik vegetáriánus énem, akkor …

192013. 05.
 

|2013.05.19.|

...egy igazán gyors és különleges leves, frissen reszelt sajttal tálalva …

192013. 05.
 

|2013.05.19.|

Kicsit beszippantott a május, a születésnapozás, munka, esténkénti futás. Pár …

182013. 05.
 

|2013.05.18.|

Június a piros hónap. Mint ahogy a május a zöld és az augusztus az aranysárga. …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Még mindig szeretem a spárgát.Ez most gyömbéres és kókusztejes levesEbbe a levesbe …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

A pisztráng spárgával is finomA spárga pisztránggal is finomEgy szóval vagyis …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

 Ez itt zöld és sült.A spárga sütve is nagyon finom.egyszerűen vajdarabkákat …

152013. 05.
 

|2013.05.15.|

Régóta bántja már a fantáziámat ez a leves, nem is igazán tudom, hogy miért. …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

...már nem is tudom, hogy hol láttam/találtam ezt a desszertet. Egy biztos! Nagyon …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

Aminek van kezdete, annak van vége is.Aminek nincs kezdete, annak nincs vége sem …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Egy egyszervolt baráti társasággal bulit tartottunk, amikor is kedves vendéglátónk …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Eperszezon vanVégreMég nem az igazi de már eper a földekrőlNem akartam …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Falafelt nagyon sokat ettem Angliában, -mikor ott éltem-, legtöbbször török …

122013. 05.
 

|2013.05.12.|

A vasárnapi reggelek általában jó ráérősen telnek, és ilyenkor van idő kicsit …

112013. 05.
 

|2013.05.11.|

Egy szenvedély, ha valóban szenvedély, akkor az legyen halálos. Különben hobbi, …

112013. 05.
 

|2013.05.11.|

Én még mindig örülök a tavasznak, még mindig különlegesnek érzem amikor …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Szeretem a tavaszt vagy nyarat, bárminek is nevezzük ezt az évszakot. Bevallom én …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Tényleg kúl a saját medvehagyma, nem kell egyszerre feldolgozni nagyobb …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!