175223recept

617gasztroblogger




152013. 05.
 

|2013.05.15.|

Régóta bántja már a fantáziámat ez a leves, nem is igazán tudom, hogy miért. …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

...már nem is tudom, hogy hol láttam/találtam ezt a desszertet. Egy biztos! Nagyon …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

Aminek van kezdete, annak van vége is.Aminek nincs kezdete, annak nincs vége sem …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Egy egyszervolt baráti társasággal bulit tartottunk, amikor is kedves vendéglátónk …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Eperszezon vanVégreMég nem az igazi de már eper a földekrőlNem akartam …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Falafelt nagyon sokat ettem Angliában, -mikor ott éltem-, legtöbbször török …

122013. 05.
 

|2013.05.12.|

A vasárnapi reggelek általában jó ráérősen telnek, és ilyenkor van idő kicsit …

112013. 05.
 

|2013.05.11.|

Egy szenvedély, ha valóban szenvedély, akkor az legyen halálos. Különben hobbi, …

112013. 05.
 

|2013.05.11.|

Én még mindig örülök a tavasznak, még mindig különlegesnek érzem amikor …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Szeretem a tavaszt vagy nyarat, bárminek is nevezzük ezt az évszakot. Bevallom én …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Tényleg kúl a saját medvehagyma, nem kell egyszerre feldolgozni nagyobb …

092013. 05.
 

|2013.05.09.|

 Rég ettem ilyen finom pitét! A Nővérem, ellát mindig Németországból, …

092013. 05.
 

|2013.05.09.|

Azt hiszem tavaly jött nagy divatba a medvehagyma... vagy tavaly előtt. Már nem is …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

...avagy a híres Hagymás-bab!......Sokunk gyerekkorát meghatározó alakja volt Bud …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Én várom már a lecsószezont nagyon de még nincs paprika, nincs paradicsom. De …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

A diplomamunkám miatt egy kicsit hosszabb szünet után jelentkezem újra. Ezeket az …

062013. 05.
 

|2013.05.06.|

Töltött céklaEzt a jó kis receptet Gionetta blogján láttam még télen, többször …

062013. 05.
 

|2013.05.06.|

Szedtem egy nagy szatyor medvehagymát , megmutatom mit csináltam belőle:)1.) …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Szeretem a pirítóst és a tükörtojást, a rukola pedig mostanában nagy kedvenc. Így …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Ez a recept egy ötletadó recept. Tehát nem írok pontos adagokat, hanem …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Spárgából van fehér is meg zöld is. A fehér kicsit intenzívebb ízű de pucolni …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

Kedves barátnőmtől tanultam ezt a receptet, igaz kicsit változtattam rajta.. …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

Tegnap csajos napom volt, jobban mondva gyerekek és csajok. Ahogy elnéztem a várost, …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!