185868recept

617gasztroblogger




172013. 06.
 

|2013.06.17.|

Legyen egy nap, amikor nem csinálunk semmit,DE TÉNYLEG SEMMIT, ok? Ezt a férjem …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

A spárga szezonról sajnos mindig lemaradok. Nagyon szeretem a spárgát, de olyan …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Azt hiszem utolsókat rúgja a spárga-szezon, mert elég sok erőfeszítésembe telt, …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Rajongásom a zabpehely, jobban mondva a zabkása iránt nem hagy alább, már egy éve …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

francia lecsó1-2 hagyma felaprítva2 gerezd fokhagyma összenyomva2 paprika …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

répafőzelék A fő az egészség mozgalom stafétáját Böbe adta át nekem. A …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

Délután néha a háztetővelünk szembenolyan furcsa színű lesz.Süt a napés az ég …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Gazdag vagy, rajtad ruha hull a ruhára,Tested se más - : csupa fény.S ott lüktet …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Miután tegnap friss tésztát vettem így ma is tészta volt ebédre.Ma reggel …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Nagyon gyors recept, spárga, tészta, parmezán. szerintem ez már eleve csak jó lehet …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

5 órakor kijöttem a munkahelyemről, fél 6-ra hazaértem és 6-kor már vacsoráztam …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Kaptam egy adag vadsóskát egy barátomtólMegpároltam és tejszínnel elkevertem, …

052013. 06.
 

|2013.06.05.|

Csak azért merek egy újabb, szinte ugyanolyan spárgakrémleves receptet feltenni, mert …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

   Minden földi nő potenciális hősnő. Főszereplője saját …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Egy gyors ebéd, amíg megfő a tészta addig megvan a rávaló is.Nem pesto hanem pistou …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Tésztára, pirítósraA lucullus paradicsomokat félbevágva 140 fokon kevés olajjal …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Az olasz Minestrone jelentése „nagy leves”. Nevét nem véletlenül kapta, hiszen …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Létezik néhány igazán egyszerű és épp ezért klasszikus pizza-változat. Például …

312013. 05.
 

|2013.05.31.|

Talán a legmacerásabb a borsó megpucolása. Pillanatok alatt elkészülő ebéd vagy …

312013. 05.
 

|2013.05.31.|

Pinteresten jött szem többször, hogy ilyen fitnesz, meg olyan “úá”. Hogy …

292013. 05.
 

|2013.05.29.|

Megint csak a"Fő az egészség" jegyében, mert igazán ránk fér! Könnyű és …

292013. 05.
 

|2013.05.29.|

Ha a Földközi tenger melege, napsütése és életvidámsága nem jön hozzám, akkor …

282013. 05.
 

|2013.05.28.|

Ha lelki vezért kellene választanom… biztosan Zorbászt választanám. Mert benne …

282013. 05.
 

|2013.05.28.|

mert a tök még bébi és kerek kis hasa juhtúróért kiáltottS ez leginkább …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!