186270recept

617gasztroblogger




302013. 06.
 

|2013.06.30.|

Nem hiszem, hogy valaha nekiállok olyanveg projectnek, hogy végigfőzök egy …

302013. 06.
 

|2013.06.30.|

zöldbab, kelkáposztával, cukkinivel, olívabogyóval serpenyőben megpirítvaKell egy …

292013. 06.
 

|2013.06.29.|

Hozzávalók:1 közepes cukkini, nagy lyukú reszelőn lereszelve2 db burgonya, nagy …

292013. 06.
 

|2013.06.29.|

...The BestHozzávalók:500 g liszt150 ml napraforgó olaj2 db tojás1 zacskó …

272013. 06.
 

|2013.06.27.|

Ez egy nagyon finom zöldség, lehet köretként tálalni, de lehet enni magában is, …

272013. 06.
 

|2013.06.27.|

Azt, hogy nyár vagy tavasz lesz-e a hétvégén, nem tudhatjuk. Egyben viszont biztosak …

272013. 06.
 

|2013.06.27.|

A minap hazaállítottam egy karfiollal, közöltem Zével,rántott karfiol lesz. …

262013. 06.
 

|2013.06.26.|

Kedvenc levesünk nagyon egészséges, és végtelenül egyszerűen készül. …

262013. 06.
 

|2013.06.26.|

Szeretem a rizottót ez zöldborsós - mángoldos - spenótos rizottó. Én tettem …

262013. 06.
 

|2013.06.26.|

A KisVilláról már beszámoltunk Nektek egy héttel ezelőtt. A kis romantikus …

262013. 06.
 

|2013.06.26.|

Hozzávalók:50-60 dkg sárgarépa, nagy lyuku reszelőn lereszelve1 evőkanál frissen, …

252013. 06.
 

|2013.06.25.|

Akár reggelire vagy ebédre isBetettem szépen sorban a kiolajozott edénybe a …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Mosolyuktól felragyogott a konyha, ez a mágikus hely, ahol az asszonyok megosztják …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Egyszerű, gyors, finomMegpároltam a póréhagymát és a zöldborsót, a rizstészta …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Dávid 9 éves lett, igazi kiskamasz, ennek minden jóságával, és szörnyűségével. …

222013. 06.
 

|2013.06.22.|

Az elmúlt hónapban kicsit megritkultak a bejegyzéseim, ennek egyik oka az volt, …

212013. 06.
 

|2013.06.21.|

Ebben a jó kis hőségben elgondolkodtam a hideg ételeken. Tavaly rátaláltam a hideg …

212013. 06.
 

|2013.06.21.|

Kis kosarunk hűségesen kezünkbe simul, együtt pihegünk a nagy melegben de azért …

212013. 06.
 

|2013.06.21.|

Nem írom le, hogy milyen idő van, szerintem lég ezt most elviselni, annak legalábbis, …

202013. 06.
 

|2013.06.20.|

A paradoxonhoz ragaszkodni nem olyasmi, amire egyik pillanatról a másikra képesek …

202013. 06.
 

|2013.06.20.|

Míg van zöldborsó legyen leves is belőle, lehet bele galuskát is szaggatni, ebben …

192013. 06.
 

|2013.06.19.|

Ebédre, vacsorára, piknikre, hidegen, melegen. Kinek, hogyan és mikor.Ebben …

192013. 06.
 

|2013.06.19.|

Szép kerek, nem is lehet mást mint megtölteni a kis kerek hasátLaskagombás, …

192013. 06.
 

|2013.06.19.|

1/2 padlizsán (közepes)2 krumpli1 hagyma2 gerezd fokhagyma1 kk garam masala1 kk …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!