Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Egyik színes hetilapunk legfrissebb  száma egy jó pár medvehagymás recepttel…
A klasszikus vagdalt roládról ITT írtam. Mitől paleo ez? A klasszikussal összehasonlítva…
A kép nem adja át annyira, hogy miről beszélek, ha színeket mondok. Élőben a…
Lazítós délelőttöt tartottam ma, nem kapkodtam az ebédkészítéssel. Inkább…
A stefánia vagdalt (vagy más néven: tojásos fasírt) egy sokak által kedvelt darált húsos…
Amikor a harcsa fejéből és csontjaiból megfőtt az alaplé, a húst leszedtem a…
Márti Szegeden az unokabátyátok felsége, és igen ügyes a konyhában. Fasírtja nagyon finom…
Elkészítési idő: 80 percHozzávalók: 6 adag3 db tojás60 dkg sertés dagadó1 fej…
Fasírtot mindenki eszik, a franciák is. Más a fűszerezés és most a forma is, de a lényeg…
Stefánia vagdalt bacon köntösbenBár a Stefánia vagdalt az év bármely napján fogyasztható,…
Ellenállhatatlan falatok!A fasírt vagy fasírozott vagy vagdalt az egyik leggyakrabban…