108793recept

616gasztroblogger




122017. 10.

|2017.10.12.|

Az utóbbi időben annyira kijöttem a blogolásból, hogy hirtelen nem is igazán tudom, …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Idén nyáron betöltöttem a 40-et. Igazából nincs túl nagy jelentősége, főleg, …

292017. 08.

|2017.08.29.|

Néhány éve így sütöm már a szilvát, ha lekvárt akarok belőle, nincs vele sok …

022017. 06.

|2017.06.02.|

A 3 éves rozskovászomból rendszeresen sütök kenyeret, viszont amikor több türelmem …

102017. 05.

|2017.05.10.|

A kelt tészta ezerféleképpen variálható, éljünk hát a lehetőséggel, és ne …

262017. 04.

|2017.04.26.|

Nagyon finom, nagyon puha, banános-csokis muffin! Megint csak egy olyan receptem, ami …

212017. 04.

|2017.04.21.|

  Változatossá tehetjük a reggelinket ezekkel az aprócska kiflikkel, tízóraira …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Amikor az ember öntelten magabiztos, az élet mindig gondoskodik róla, hogy az ego …

102017. 04.

|2017.04.10.|

Ez a recept alapvetően egy sajtos pogácsa recept, amibe pluszként (ha már van) tettem …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Készítsetek házi müzlikeveréket. Mondjuk így. A következő napokban (talán) írok …

182017. 03.

|2017.03.18.|

vagy gül pogácsa, esetleg török rózsapogácsa. Nem én találtam fel így nem fogok …

182017. 03.

|2017.03.18.|

vagy gül pogácsa, esetleg török rózsapogácsa. Nem én találtam fel így nem fogok …

162017. 03.

|2017.03.16.|

  Hozzávalók: 25 dkg reszelt alma  20 dkg kristálycukor 2 csomag vaníliás …

262017. 01.

|2017.01.26.|

Amennyire nem szerettem régen a kuglófot, olyannyira imádom most. Persze hozzá kell …

262017. 01.

|2017.01.26.|

...teljes kiőrlésű lisztből. Rengeteg sajttal és magokkal. Ropogós, omlós és puha …

112017. 01.

|2017.01.11.|

Születésnap van, méghozzá nem is akármilyen, Karcsi, a kovászom 3. születésnapja. …

282016. 10.

|2016.10.28.|

Ha a gyerekek játékos kedvéhez igazodunk, a legegyszerűbb zöldségekből alakulhat …

092016. 10.

|2016.10.09.|

A mélyhűtött leveles tészta fantasztikus találmány. Sokszor segített már át …

032016. 09.

|2016.09.03.|

Házi bolognai az igazi, jó húsosan, isteni. Minap késztettem egy jó nagy adaggal. …

012016. 09.

|2016.09.01.|

Az almától édes, a zabliszttől könnyű, a felvert tojástól légies, az egész …

012016. 09.

|2016.09.01.|

Az almától édes, a zabliszttől könnyű, a felvert tojástól légies, az egész …

222016. 08.

|2016.08.22.|

Málna szezon és befőzések ideje. Ne hagyjuk ki a kalácsból sem!Málnás kakaós …

082016. 08.

|2016.08.08.|

Imádom az őszibarackot. Méghozzá a lédús és mézédes sárga húsú őszibarackot. …

132016. 06.

|2016.06.13.|

Nagyon szeretem a befőzést. Kicsi koromban mindig szívesen néztem anyukámat, ahogy …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!