108718recept

616gasztroblogger




262017. 12.

|2017.12.26.|

Illat: édes boros Hab: krémes Szín: borostyán  Ízre friss, gyümölcsös, kissé …

242017. 12.

|2017.12.24.|

Illat: gyümölcsös mogyorós Hab: drapp, lágy, krémes Szín: sötét mahagóni …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Pár hete kolbászos csigákat készítettem, a' la Limara. A tészta egyik felét …

012017. 09.

|2017.09.01.|

Hozzávalók 12 kosárkához:1 csomag (27 dkg) készre nyújtott leveles tészta1,25 dl …

012017. 09.

|2017.09.01.|

Hozzávalók 12 kosárkához:1 csomag (27 dkg) készre nyújtott leveles tészta1,25 dl …

282017. 07.

|2017.07.28.|

Hozzávalók 26 cm hosszú, ovális sütőtálhoz:1 dl tej1 l víz5 dkg vaj30 dkg …

122017. 06.

|2017.06.12.|

Hozzávalók kb. 50 csigához:30 dkg liszt20 dkg jéghideg vaj20 dkg túró1 teáskanál …

212017. 05.

|2017.05.21.|

Na még egyszer spárga! Zöldfűszeres palacsintába, sonkába csavarva, besamel …

112017. 05.

|2017.05.11.|

Hozzávalók 2-4 személyre:4 csirkecombsó, frissen őrölt bors, őrölt …

082017. 05.

|2017.05.08.|

Baconös háromhagymás, háromsajtos spagetti chilivelTrappista sajt, kéksajt, …

062017. 05.

|2017.05.06.|

Spárga szezonban erősen javallott elkészíteni ezt a pitét, akkor is a karakteresebb, …

082017. 04.

|2017.04.08.|

A hazaira még várni kell, de már egészen baráti áron kapható cukkini a piacon. …

032017. 04.

|2017.04.03.|

Hozzávalók 2-4 személyre:4 szelet sertéstarjasó1 nagy pohár (330 g) Mizo …

082017. 03.

|2017.03.08.|

Hozzávalók:1 kisebb kenyér vagy cipó (50 dkg)3 szál újhagyma50 dkg gombakb. 10 dkg …

122017. 02.

|2017.02.12.|

Hozzávalók kb. 25 darabhoz:1 csomag (27 dkg) készre nyújtott leveles tésztaa …

112017. 02.

|2017.02.11.|

A múlt heti profiterol után következzék egy újabb olasz klasszikus: a cannelloni. …

072017. 02.

|2017.02.07.|

Hozzávalók:1 gerezd fokhagyma1 kupica gyümölcspálinka15 dkg ementáli sajt15 dkg …

032017. 02.

|2017.02.03.|

Sokszor leírtam már, de újfent meg kell jegyeznem, hogy még ebben a téli …

022017. 02.

|2017.02.02.|

Lépjünk ki kicsit a "ma is szendvicset vacsorázunk" unalmából és tegyük …

152016. 10.

|2016.10.15.|

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Sajtmustrát Nagyegyházán a …

132016. 10.

|2016.10.13.|

Illat: ananász, barack Hab: puha, sűrű Szín: világos Külalak: ablak formájú …

102016. 07.

|2016.07.10.|

Pár hete ajándékba kaptam egy sütőkövet. Most jött el az ideje hogy kipróbáljam …

282016. 06.

|2016.06.28.|

Rogyásig van a piac isteni tölteni, rakottakhoz való zöldségekkel. Nekem most két …

312016. 05.

|2016.05.31.|

Hozzávalók 8 darabhoz:2 csomag (2 x 27 dkg) készre nyújtott leveles tészta15 dkg …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!