Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Általában télen szoktuk készíteni a disznóvágások idején, amikor van friss kolbász és…
A vöröshagymát olajon megdinsztelünk, majd a fokhagymát átnyomjuk a fokhagyma présen és a…
Nem írom le egyiket sem, mert pontosan ugyanúgy készült, ahogy régebben már leírtam…
A finomfőzelék sok hússal!?Sok hús zöldségekkel!Tokány joghurttal?Őrülten Jó Ételek! Sok…
Feltett szándékom, hogy felelevenítsek néhány méltatlanul eltűnt, elhanyagolt ételt. Ezek…
Ma egy isteni finom klasszikus marha tokány kerül sorra.A tokánv egyébiránt erdélyi…
Szeretjük a szaftos ételeket.  Borosan, majorannásan szoktam főzni tokányokat , ez…
Rég volt nokedli és egy kis vegyes húsból készült hozzá egy szaftos kis tokány. Igazán…
Hozzávalók (4 személyre):70-80 dkg kicsontozott pulykafelsőcomb, 40 dkg zöldborsó, 2…
Nem is olyan rég sikerült egy „pár dekával” több sertéscombot hozni a hentestől, mint…