118563recept

617gasztroblogger




092018. 06.

|2018.06.09.|

DISZNÓKŐ TOKAJ  – Valahogy úgy hozta az élet és a jószerencsém, hogy a …

252017. 12.

|2017.12.25.|

A négy évvel ezelőtt komolyabb ráncfelvarráson és névváltáson is átesett tokaji …

042017. 12.

|2017.12.04.|

December van, melynek szükségszerű hozadéka mindenféle ünnep egymás hegyén és …

162017. 11.

|2017.11.16.|

Továbbra is kitartóan keresem azt a száraz furmintot, amely kompromisszumszerűen …

132017. 09.

|2017.09.13.|

Ilyen az, amikor a végére marad a dolgok legeleje. Történt ugyanis, hogy az …

072017. 09.

|2017.09.07.|

A friss Balassa-borok bekóstolása alatt már mellékszálként említettem, hogy …

012017. 09.

|2017.09.01.|

Kétség sem fér hozzá, hogy nincs tele a piac az úgynevezett nulldecibel fölé …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Még friss az élmény, ugyanis az elmúlt hétvégét csütörtök-péntekre előrehozva …

132016. 12.

|2016.12.13.|

A hatputtonnyi aszú kétségkívül a legizgalmasabb, legegyedibb és egyben …

142016. 06.

|2016.06.14.|

Idén lesz 25 éves Tokaj-Hegyalja egyik legpatinásabb birtoka, a Hétszőlő. 25 év …

122016. 04.

|2016.04.12.|

A magyar bornagyker piacon nem sok átrendeződés van, hiszen évek óta jól-rosszul …

262015. 01.

|2015.01.26.|

Amikor Weinstock Sára kislánykorában lesétált a Bodroghoz Kisfaludon, félúton …

102014. 08.

|2014.08.10.|

Soha nem éltem kisvárosban, de mindig is vágytam rá. Van benne valami romantikus, ami …

172014. 06.

|2014.06.17.|

MÁD – A nemzetközi borversenyek bírálói legalább ugyanolyan érdeklődéssel …

112014. 06.

|2014.06.11.|

Heuréka, megtaláltam! Amikor Dáviddal voltam terhes, két dolgot tudtam megenni, a …

012014. 06.

|2014.06.01.|

FURMINT – Évek óta foglalkozom a Furminttal – „írásban és képben”. …

202014. 04.

|2014.04.20.|

Remélem sokan itt töltitek Hegyalján az első pár igazi tavaszi hétvégét! Íme egy …

202014. 04.

|2014.04.20.|

Remélem sokan itt töltitek Hegyalján az első pár igazi tavaszi hétvégét! Íme egy …

132014. 03.
 

|2014.03.13.|

Egészen elérzékenyültem valamelyik nap a fiamtól, és kicsit büszke voltam magamra, …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

CSALÁDIAS, mégis szakmai mini borfesztivál sorozatot tervez A Bor Mindenkié …

072013. 10.
 

|2013.10.07.|

Az egyik legmenőbb amerikai gasztronómiai lapban a Saveurben tíz oldalas cikk jelent …

302013. 05.
 

|2013.05.30.|

Havonta egyszer Zsóka barátnőmmel főzőkurzust tartunk Tokaj-hegyalján*. Nem …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!