122244recept

617gasztroblogger




182013. 06.
 

|2013.06.18.|

A nyár  nem ideális a nehéz ételek fogyasztására, éppen ezért nem is …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

Valószínűleg kevés ember akad hazánkban, aki rendszeresen süt-főz és még ne …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

A látványkonyhák egyik nagy előnye, hogy szabadegyetemként működnek, ha az ember …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Nos, dúl nálam a füstölt pisztráng mánia. Jelentem, zöldborsóval is remekül …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Azt hiszem utolsókat rúgja a spárga-szezon, mert elég sok erőfeszítésembe telt, …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

 Igazi nyári ebéd! A receptek a Vidék Íze c. újság 2 különböző számából …

142013. 06.
 

|2013.06.14.|

Itt most nem is a halé a főszerep, én speciel ponty szeletet sütöttem, hanem a …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Na jó, bevallom a tíz perc a víz felforrásától számít, de onnantól kezdve …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Vannak olyan tavaszi primőr zöldségek, amiket ha először meglátok a piacon, máris …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

     Gombaszezon van!   Egyszerű rakott étellel jövök ma, az …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Saját kezűleg croissant-t készíteni reggelire???Nem olyan nehéz,sőt!Még csak nem …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Kifejezetten könnyed, nyári tésztaétel készült nálunk, ha már úgy tűnik, hogy …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Ezt a receptet kolléganőmtől kaptam, és mennyeien finom, ennyire krémes és lágy …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

A könyv telis-tele jobbnál jobb tészta receptekkel. Komolyan. Én imádom a tésztát, …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Ismét egy hihetetlenül gyors és fenséges vacsora következik a terítékenNagyon …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Szombat...Otthon, semmi munka, csak a család, és persze a konyha :)Mivel megígértem, …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Miután tegnap friss tésztát vettem így ma is tészta volt ebédre.Ma reggel …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Nagyon gyors recept, spárga, tészta, parmezán. szerintem ez már eleve csak jó lehet …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Egy gyors ebéd, amíg megfő a tészta addig megvan a rávaló is.Nem pesto hanem pistou …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Ebben a fránya időben nagyon is jólesik egy kis meleg édesség otthonra bekuckózva, …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Spárga eddig még soha nem került a konyhámba, de nem is értem, hogy miért! Pedig …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Hát ez királyság. Kezdtem lassan elfelejteni a NAGY klasszikus együttesek régi …

012013. 06.

|2013.06.01.|

Hát ez királyság. Kezdtem lassan elfelejteni a NAGY klasszikus együttesek régi …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!