110999recept

616gasztroblogger




012013. 03.
 

|2013.03.01.|

Pesto, ezen a gyűjtőnéven nevezik az olaszok ezeket az illatos, ízes finom kencéket, …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

 Egyszerű és gyors étel Előnye, hogy lehet köret húsok mellé (nálam most …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

Karácsonyra kaptam egy tésztakészítő gépet ajándékba, és már hosszabb ideje …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Mi rossz lehet a hámán-táskában: omlós tészta és édes töltelék kombinációja …

212013. 02.
 

|2013.02.21.|

Ez egy friss, frissítő, könnyű ebéd.Igen, tészta. Rizs formájú tészta, de úgy …

172013. 02.
 

|2013.02.17.|

Öt évvel ez előtt, a Totalcar egyik lakóautó tesztjében találkoztam …

142013. 02.
 

|2013.02.14.|

Vagy fogácsfánk, kinek mi tetszik.:)Hozzávalók: 30 dkg liszt, 1 kis doboz tejföl, 2 …

102013. 02.
 

|2013.02.10.|

Korábban írtam már tökmagliszttel készülő nokedliről, ám ezúttal fele részben …

062013. 02.
 

|2013.02.06.|

Hosszú csend és hallgatás után egy viszonylag gyors sütőtökös tésztaétel …

062013. 02.
 

|2013.02.06.|

Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem, kezd beállni az egyensúly. Lassan sikerül …

062013. 02.
 

|2013.02.06.|

A címet írhattam volna fordítva is, úgy se lenne több értelme. Inkább felteszek …

052013. 02.
 

|2013.02.05.|

Az előző bejegyzés -több gyorspörkölős tipp mellett- a tajlandi Pad Thai-ról …

012013. 02.
 

|2013.02.01.|

Nehéz elképzelni olyan alkalmat, mikor az ugrasztott ételnek nem örülnek az …

312013. 01.
 

|2013.01.31.|

Nemrég megint belelapoztam ebbe könyvbe, hogy emlékeztessem magamat, mit akartam …

292013. 01.
 

|2013.01.29.|

A múlt hét vasárnapja úgy kezdődött, hogy délre készítsünk házilag gyúrt …

282013. 01.
 

|2013.01.28.|

Ma végre felavatom a karácsonyra kapott szakajtót. Tudom, szégyen-gyalázat, hogy egy …

212013. 01.
 

|2013.01.21.|

A tengergyümölcsei levesből megmaradt egy fél üveg kagyló. Abból készült a mai …

192013. 01.
 

|2013.01.19.|

Az igazi házitészta mindig nagyon jólesik, főleg ha raviolit készítünk belőle. …

052013. 01.
 

|2013.01.05.|

Újabban rákaptam a levesek készítésére, azt hiszem a hideg napokon nem is esik …

032013. 01.
 

|2013.01.03.|

Sajnos mostanában teljesen elveszítettem az aktualitásomat, mondhatni állandó …

042012. 12.
 

|2012.12.04.|

Régóta tervben volt már valami nem "szokványos" gnocchi készítése. Gesztenyéből …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!