127049recept

617gasztroblogger




282013. 06.
 

|2013.06.28.|

Z ismét csoda tésztát készített.Füstölt angolszalonnát felcsíkozott és …

272013. 06.
 

|2013.06.27.|

Folytatódik a lakókocsi konyhájából kikerült finomságból az étkezés. Ha már a …

252013. 06.
 

|2013.06.25.|

Ezt a nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető, bár elég intenzív ízvilágú …

252013. 06.

|2013.06.25.|

Ezt a nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető, bár elég intenzív ízvilágú …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Ez az egyik étel, amit azért tanultam meg főzni, mert a férjemnek gyerekkori emlékek …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Nagymamámnál találtam egy könyvet, amiben sok jó recept volt. Elsősorban ugyan nem …

242013. 06.
 

|2013.06.24.|

Egyszerű, gyors, finomMegpároltam a póréhagymát és a zöldborsót, a rizstészta …

212013. 06.
 

|2013.06.21.|

Nagyon szeretem a tésztás ételeket. Főleg sok sajttal megszórva. De nem mindig van …

202013. 06.
 

|2013.06.20.|

 Ezer éve nem sikerült semmit összehoznom a VKF! fordulók alkalmából, de most …

192013. 06.
 

|2013.06.19.|

Vakációnk alatt igyekeztem a lehető legegyszerűbben megoldani az étkezésünket. Egy …

192013. 06.
 

|2013.06.19.|

Ez egy ősrégi Jamie Oliver tésztarecept, eléggé közismert. Jó, a képemen nincs …

182013. 06.
 

|2013.06.18.|

A nyár  nem ideális a nehéz ételek fogyasztására, éppen ezért nem is …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

Valószínűleg kevés ember akad hazánkban, aki rendszeresen süt-főz és még ne …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

A látványkonyhák egyik nagy előnye, hogy szabadegyetemként működnek, ha az ember …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Nos, dúl nálam a füstölt pisztráng mánia. Jelentem, zöldborsóval is remekül …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Azt hiszem utolsókat rúgja a spárga-szezon, mert elég sok erőfeszítésembe telt, …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

 Igazi nyári ebéd! A receptek a Vidék Íze c. újság 2 különböző számából …

142013. 06.
 

|2013.06.14.|

Itt most nem is a halé a főszerep, én speciel ponty szeletet sütöttem, hanem a …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Na jó, bevallom a tíz perc a víz felforrásától számít, de onnantól kezdve …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Vannak olyan tavaszi primőr zöldségek, amiket ha először meglátok a piacon, máris …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

     Gombaszezon van!   Egyszerű rakott étellel jövök ma, az …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Saját kezűleg croissant-t készíteni reggelire???Nem olyan nehéz,sőt!Még csak nem …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Kifejezetten könnyed, nyári tésztaétel készült nálunk, ha már úgy tűnik, hogy …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!