122335recept

617gasztroblogger




282018. 08.

|2018.08.28.|

Szilvaérés idején többször is készül ebédre szilvás gombóc, így történt ez a …

282018. 08.

|2018.08.28.|

Szilvaérés idején többször is készül ebédre szilvás gombóc, így történt ez a …

282018. 08.

|2018.08.28.|

Nem érdemes vásárolni a tortillát, mert nagyon egyszerűen és viszonylag gyorsan el …

202018. 08.

|2018.08.20.|

Szeretek kenyeret sütni akár még 30 C fokban is

142018. 07.

|2018.07.14.|

Egy kicsit túlvásároltam magam tökből, ami többnek bizonyult a tökfőzelékhez …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Az idén nagyon sok idénygyümölcsöt fogyasztottunk, főleg frissen, és amikor már …

242018. 04.

|2018.04.24.|

Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, mázlista vagyok, mert a fiunk gyakorlatilag mindenevő. …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Régi receptes újságjaim böngészése közben  fedeztem fel ezt a kekszet.Sokszor …

272018. 03.

|2018.03.27.|

Imádom a csokoládétortát, és semmiképpen nem szerettem volna lemondani róla, így …

262018. 03.

|2018.03.26.|

A pillekönnyű kelt tésztás kalácsok mellett most egy számomra teljesen új, teljes …

182018. 03.

|2018.03.18.|

Tegnap este végre eljutottam oda, hogy újabb recepteket adjak le. Ezek közül volt, …

262017. 12.

|2017.12.26.|

Sajtkrémes kosárkákTészta hozzávalói:30 deka teljes kiőrlésű tönkölyliszt25 …

232017. 11.

|2017.11.23.|

Mexikói esküvői aprósüteményHozzávalók:30 deka teljes kiőrlésű liszt12 deka …

182017. 11.

|2017.11.18.|

Hozzávalók:2,5 dl langyos víz1 kávéskanál aranybarna nádcukor2,5 dkg friss …

012017. 10.

|2017.10.01.|

Hozzávalók kb. 32 szelethez, 20 x 32 cm-es tepsihez:25 dkg vaj20 dkg aranybarna …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Továbbra sem tudom felfogni, milyen gyorsan repül az idő, amit az is mutat, hogy …

102017. 08.

|2017.08.10.|

Úgy döntöttem, nyaralásunk utolsó előtti estéjén még lopok 15 percet magamnak …

222017. 07.

|2017.07.22.|

Azért becéztem mert kicsi:)                …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!