127249recept

617gasztroblogger




262013. 05.
 

|2013.05.26.|

Bár nálunk minden nap Gyereknap van :), azért mára is került valami extra finomság …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Tudom, kicsit elmaradtam a bejegyzésekkel, de most új lendületet kaptam. …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Két dolgot szeretnék mondani. Egyrészt: nincs annyi mandula a világon, amit a …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

No, hát nem azt mondom, hogy reggeltől estig megy a mentesprogram, de kacérkodunk …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Hah, itt a puffinon ilyen recept, jó mi? Pedig igen. Sodródok az árral, most, hogy a …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

A legegyszerűbb tartósítási mód a szárítás, igaz ez a medvehagymára is. A …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

A medvehagymás olaj kevésbé intenzív ízű mint a medvehagymakrém.Az elkészítése …

122013. 04.
 

|2013.04.12.|

Tény, hogy gombás receptekkel ritkán jelentkezem. A termesztett gomba nem a kedvencem, …

092013. 04.
 

|2013.04.09.|

Ezt az ételt mindenféle májból el lehet készíteni, de próbáljunk meg lehetőség …

042013. 04.
 

|2013.04.04.|

Ismertem már régről a sima, barna lencsét és pár éve a vörös lencsét is. Most …

282013. 03.
 

|2013.03.28.|

Bár egészen jól megvagyunk kenyérféle nélkül, néha - így ünnepek táján - …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

Tulajdonképpen semmi ördöngősség nincs benne, csak azért rakom fel a blogra, …

162013. 03.
 

|2013.03.16.|

Elég csalódottan vettem tudomásul, hogy a helyi hipermarketi csokinyuszi …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

Nem túlzás a cím: se liszt (glutén), se tej, se tojás, se hús nincs benne! És …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

Ez a recept a gofrin alapul. Rájöttem, ha a gofritésztába xilitet teszek, és magas …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

Nehéz a mostani kemény diétánkban a süteménykészítés. Ami sikerül technikailag …

022013. 03.
 

|2013.03.02.|

Egyszerű recept következik, de pont ezért nagyszerű! :) A darált hús remek …

272013. 02.
 

|2013.02.27.|

No akkor mi van benne? Nem sok minden, főleg rizs és keményítő, de …

192013. 02.
 

|2013.02.19.|

Előre is elnézést kérek azoktól, akiknek "kínai" a cím, de hát ennek ugye ez a …

172013. 02.
 

|2013.02.17.|

Hozzávalók: 6 db egész csirkecomb 20 dkg csirkemáj (szív nélkül) …

172013. 02.

|2013.02.17.|

Hozzávalók:6 db egész csirkecomb20 dkg csirkemáj (szív nélkül)3-4 evőkanálnyi …

162013. 02.
 

|2013.02.16.|

Hozzávalók 24-26 cm átmérőjű formához: 6 tojás 10 dkg …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!