Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
A parókia konyhájából
Tegnap tejberizs volt ebédre, mert a sok nehéz étel után kell egy kis könnyítés. Meg…
A parókia konyhájából
Anyukám takarékos asszony volt, mi már 50 éve is szelektíve gyűjtöttük a szemetet, csak…
A parókia konyhájából
Ez a bejegyzés azért készült, hogy bemutassam a vázámat, melyben már láthattak…
A parókia konyhájából
Nagyon egyszerűen készül. Válasszunk néhány szép nagy bodzavirágot, lehetőleg…
A parókia konyhájából
Kezdetben volt a házi bodzaszörp. Sajnos senki sem gondolt arra Magyarországon,…
A parókia konyhájából
Kézműves levendulás csokoládét vettem egy rokon névnapjára a nyáron, és már akkor…
A parókia konyhájából
Gyenes Pálné Liduska Anna napra (július 26) készítette ezt a finom süteményt. Ő zsírt…
A parókia konyhájából
Nemrég úgy nyilatkozott egy 14 éves lány, hogy ő még sohasem terített otthon, és nem is…
A parókia konyhájából
Mi teszünk, ha az alma romlani kezd?1. Kivágjuk a beteg részeket, és- megesszük,-…
A parókia konyhájából
Szalontüdő lenne, ha pirított cukrot és citromot is adtam volna hozzá, de nem szeretjük…
A parókia konyhájából
A gyerekek szeretik a zöld almát, de csak addig, amíg zöld, mert sárgán már ízét veszti.…