189536recept

617gasztroblogger




142015. 12.

|2015.12.14.|

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

262015. 06.

|2015.06.26.|

Rakott csirkemell sült zöldségekkel, petrezselymes rizzselEredetileg töltött …

152015. 01.

|2015.01.15.|

Csusza resztelt csirkemájjalEgy nem mindennapi kombináció Hozzávalók : 20 dkg …

252014. 12.

|2014.12.25.|

Vörösboros paprikás csirkecomb krumplipürévelEz még Karácsony előtt készült, de …

282014. 04.

|2014.04.28.|

Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplivalSzeretem a pulykát, a comb különösen …

022014. 01.
 

|2014.01.02.|

Egy könnyű és finom sült libamájas vacsora.

162013. 12.
 

|2013.12.16.|

A csirkemell filét megformázzuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.

152013. 11.
 

|2013.11.15.|

A csirke combjából, szárnyából vagy melléből készíthető, de akár vegyesen is …

182013. 09.
 

|2013.09.18.|

Csirkecomb pörkölt rizi-bizivelHozzávalók : 2 db felső csirkecomb1 db …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!