115632recept

617gasztroblogger




022018. 05.

|2018.05.02.|

Hozzávalók: (2adag) 75g tk liszt 25g vaníliás fehérje 1 Tojás 3ek Eritrit 2 dl …

272018. 04.

|2018.04.27.|

A clafoutis (ejtsd:klafuti) egy francia tejes pite,egészen pontosan …

262018. 04.

|2018.04.26.|

Hozzávalók : a tésztához- 25 dkg túró- 20 dkg tejföl ( én 20%-osat …

252018. 04.

|2018.04.25.|

Lehet persze sima kókuszos is, de azért citrommal az igazi. Aztán majd szezonban …

232018. 04.

|2018.04.23.|

A helyi kézműves cukrászdából is szoktunk süteményt venni, mert hiába a házi az …

222018. 04.

|2018.04.22.|

A húsvéti kalácssütésből kimaradt néhány tojásfehérje, és a korábbi adaggal …

212018. 04.

|2018.04.21.|

És akkor eljött az a pillanat, amikor sok volt már itthon a marcipán. Igen, én is …

212018. 04.

|2018.04.21.|

A Baileys Sütikihívás utolsó fordulójának témája a "Királynők …

212018. 04.

|2018.04.21.|

A Baileys Sütikihívás utolsó fordulójának témája a "Királynők …

202018. 04.

|2018.04.20.|

Igazán jó dolgom van! Ezt a sütit sem én készítettem. M. Márti barátnőmék …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Klasszkus sütemény, ami egyszerűen abbahagyhatatlan! Ha valami habos-babos …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Egy végtelenül egyszerű sütemény, ami ráadásul nagyon nagyon finom is! Kicsit …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Mindig a majdnem elrontott dolgokból lesznek a legjobbak!? Ugyanis ez a sütés így …

142018. 04.

|2018.04.14.|

Napilapban találtam megtetszett, próbaként kevesebb mennyiségből/azt írom le/ …

122018. 04.

|2018.04.12.|

      Elérkeztem a 600. bejegyzésemhez és a 8. blogszülinaphoz.Mit …

112018. 04.

|2018.04.11.|

A Duna-hullám nevű sütemény nálunk a ’90-es évek legendás süteménye volt. …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy mi a gasztro-karmám titka, de elég jól …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Mi lenne velünk eper nélkül? Megmondom. Pont az, ami most is van:) Álmodozás, epres …

052018. 04.

|2018.04.05.|

 Nem volt habos sütemény rendelés húsvétra mégis került egy tányérral. A …

032018. 04.

|2018.04.03.|

Mielőtt még felfedeztük volna a Pavlova-tortát, nagyjából minden kósza …

022018. 04.

|2018.04.02.|

Nagyon régen a fiókomban volt már az őszibarack sütemény receptje, nyíregyházi …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!