127119recept

617gasztroblogger




052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Megint megmaradt, elfelejtettünk két banánt a hűtőben, ezért meg kellett sütnöm …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Ez volt az első formatortám! :) A díszítést csak a velem való együttérzés …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Nyilván már mindenki járt úgy, hogy nem sikerült elkészíteni egy kiszemelt …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Igazából nutellás süti, de Zoltán szerint a kráteres felülete elég indok arra, …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Hiába sütök én mindenféle egészséges, almás, céklás, répás süteményt, ha a …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Itt olvastam a bögrés mákos receptjét, amit egy picit megváltoztatva készült az …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Friss eper, könnyű és krémes tejszínhab, ragyogó napsütés, virágillatú levegő. …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Az idei év első rebarbara termését szedtem le tegnap. Nagy volt az önuralmam, mert …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Legnagyobb meglepetésemre a nagylány meggyes lepényt kért tegnap. Először azt …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

100 gr cukor60 gr porcukor1 vaníliás cukor1,25 dl olaj100 gr savanykás lekvár (szeder …

302013. 04.
 

|2013.04.30.|

 Holnap lesz május elseje, a munka ünnepe. Gondolom sokan indulnak majd el …

292013. 04.
 

|2013.04.29.|

Húsvét (karácsony) után mindig kisül egy adag brownie nálunk... a csokifigura …

272013. 04.
 

|2013.04.27.|

Egyszerű, keverem- kavarom sütemény. Finom! A receptet egy Ráma sütis …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Markonak most volt a névnapja, ilyenkor mindig viszünk be az oviba egy kis enni- és …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Körülbelül két éve bűvölöm az egyik közeli áruházat, hogy leárazzák végre a …

252013. 04.
 

|2013.04.25.|

Egyszerű és gyors kis tavaszi keksz, mandula liszttel és friss eperrel.Hozzávalók …

252013. 04.
 

|2013.04.25.|

Ez egy egyszerűsített, házi dobostorta változat, szerepelt már a blogon, de két …

232013. 04.
 

|2013.04.23.|

Az már régen kiderült, hogy ha másért nem, a szerényen tökéletesnek becézett …

232013. 04.
 

|2013.04.23.|

Amikor meggyes (vagy más édes) pitét sütök, sosem tudom pontosan, hogy mennyi …

232013. 04.
 

|2013.04.23.|

Kollégista voltam középiskolás koromban - is. Mi már akkor sütöttünk-főztünk, …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

Alapanyagok:30 dkg liszt20dkg Rama2 dl tejföl1 tk sótojás sárgája a kenegetéshez …

212013. 04.

|2013.04.21.|

Alapanyagok:30 dkg liszt20dkg Rama2 dl tejföl1 tk sótojás sárgája a kenegetéshez kb …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

 Ez a finomság az az élelmiszerek országába, a sütemények törzsébe …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

Nemrég megint elkészítettem a család nagy kedvencét, a Rákóczi túrós. …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!