122335recept

617gasztroblogger




262013. 03.
 

|2013.03.26.|

Pfffffffffffff, hol a tavasz? Ilyen időben mi mást lehetne csinálni, mint kispasi …

262013. 03.
 

|2013.03.26.|

Ismét itt van egy újabb forduló, a Süss, Alkoss, Díszíts! röviden csak SAD …

252013. 03.
 

|2013.03.25.|

Folytattunk a lányokkal némi eszmecserét rugelach ügyben, és mivel többeknek …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

        A mai vasárnapi süteményünk egy nagyon …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Nagyon szeretem lapozgatni a Good Food magazinokat. Mindegyik megvan, a hétvégén egy …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Mit is mondhatnék erről a sütiről... Nem a cukrászművészet csúcsa, de az …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Nem tudom, ki hogy van vele, de én már nagyon várom a húsvétot, és természetesen a …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

A habos sütemények kedvelőinek egy diós változat.Hozzávalók 24 x 36 cm-es …

232013. 03.
 

|2013.03.23.|

Olyan lassan ér ide a szeder szezon, a szervezetünk pedig szinte kiabál a …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Hozzávalók:(a csésze = 2,5 dl)-- A "lisztes" részhez:3 csésze rétesliszt1 csésze …

212013. 03.
 

|2013.03.21.|

Hát íme, az egyik legjobb felhasználási módja, a rózsa pralinénak. Persze azon …

212013. 03.
 

|2013.03.21.|

Szerintem a francia édességek egyszerűek, különlegesek és finomak. Kevesebb a habos …

212013. 03.
 

|2013.03.21.|

Már egy pár hónapja sütöttem ezt a fincsi süteményt,de így húsvét előtt …

212013. 03.
 

|2013.03.21.|

Van egy előnye annak, ha az ember beteg és a takaró alatt didereg: ilyet kap …

202013. 03.
 

|2013.03.20.|

Vannak olyan időszakaim, amikor egy bizonyos ételt annyira kívánok, hogy napi szinten …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Kókusz, csoki és pikk pakk kész. Kell ennél több. Nekem nem. A kis fiúknak …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Úgy döntött a szervezetem, hogy nálam már tavasz van. Szerintem emiatt kezdtem el …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

Szegény blogom, mostanában alig írok ide új receptet. Bár az is igaz, hogy nem is …

192013. 03.

|2013.03.19.|

Szegény blogom, mostanában alig írok ide új receptet. Bár az is igaz, hogy nem is …

182013. 03.
 

|2013.03.18.|

Szuper finom, omlós, vajas keksz Mohától.Nagyon könnyű vele dolgozni, és …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

Közeleg a húsvét, lassan itt van a kalácsok szezonja, ezért most egy …

172013. 03.

|2013.03.17.|

Közeleg a húsvét, lassan itt van a kalácsok szezonja, ezért most egy kalácsrecept …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!