120206recept

617gasztroblogger




092018. 08.

|2018.08.09.|

Mostanában olyan divatos kifejezés ez a "magasabb szintre" vagy "új szintre" emelve …

242018. 07.

|2018.07.24.|

Nagyon zöld és nagyon finom, ellenben nem túl szép, de az most nem számít. Friss …

052018. 07.

|2018.07.05.|

Még csak július eleje van, de tőlem máris megkapta a nyár legjobb salátája címet …

272018. 06.

|2018.06.27.|

Nagyon szeretem ezt a fajta tejszínes szószt, ami szárított paradicsommal és …

232018. 06.

|2018.06.23.|

Az utóbbi időben egyre többször készítünk valamilyen tésztafélét. Egyrészt …

192018. 06.

|2018.06.19.|

Elsőre lehet meredeknek tűnik ez a párosítás, de ha ettünk már dinnyét fetával, …

092018. 06.

|2018.06.09.|

Mindenki másképpen szereti a tojást. Én például a krémes, remegős rántottát …

052018. 06.

|2018.06.05.|

Uhh, de szép címet adtam ennek a kajának :) Imádom az ilyen nem túl bonyolult, de …

042018. 06.

|2018.06.04.|

Ist' biz' Már én is unom mindig azt mondani, hogy egyszerűen.......mert mindig …

282018. 05.

|2018.05.28.|

Hozzávalók 12 darabhoz a tésztához 200 g teljes kiőrlésű búzaliszt + kb. 20 g a …

282018. 05.

|2018.05.28.|

Hozzávalók 12 darabhoz a tésztához 200 g teljes kiőrlésű búzaliszt + kb. 20 g a …

202018. 05.

|2018.05.20.|

Pünkösd vasárnapjára leptem meg magam ezzel a káprázatos reggelivel. Annyira …

172018. 05.

|2018.05.17.|

Egyik nap azt vettem észre, hogy nagyon sok zöld színű zöldséget vásároltam …

172018. 05.

|2018.05.17.|

A főzelékek szervesen hozzátartoznak a magyar gasztronómiához. Friss …

152018. 05.

|2018.05.15.|

A gluténérzékenységben van jó is. Például olyan terményeket is megeszem, amiket …

302018. 04.

|2018.04.30.|

 Mindig öröm friss ördöghal-filét kapni, mert az egyik legfinomabb ízű tengeri …

302018. 04.

|2018.04.30.|

 Mindig öröm friss ördöghal-filét kapni, mert az egyik legfinomabb ízű tengeri …

192018. 04.

|2018.04.19.|

Megint a maradékfelhasználás jegyében... A héten egyik nap megmaradt egy …

132018. 04.

|2018.04.13.|

Az idén annyira elmaradt a tavasz, hogy komolyan azt hittem, sosem lábalunk ki a …

112018. 04.

|2018.04.11.|

A curry igazi jolly joker recept! Rengeteg módon el lehet készíteni, millió …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Itt a tavasz, spenót áradat van :) De jó, de jóóó!Imádom ezt a zöld levelű …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A mai étkem ihlete a televízióból jött.Igaz már régebben láttam ezt, illetve …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!