104433recept

616gasztroblogger




172017. 11.

|2017.11.17.|

»HOZZÁVALÓK«Palacsinta : - 25 dkg liszt- 1 tojás- 1 tk só- 50 ml étolaj- kb 5 …

132017. 11.

|2017.11.13.|

Én nagyon szeretem a gnocchit, még nudli korából :)Gyerekkorom egyik meghatározó …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Ebben az ételben a húst gombával helyettesítettem, plusz tölteléknek pedig egy …

302017. 10.

|2017.10.30.|

»HOZZÁVALÓK«- 8 - 10 db lasagnelap- 30 dkg sütőtökpüré- 40 dkg mélyhűtött …

232017. 10.

|2017.10.23.|

Nem nagyzolásból említem meg,  de ölég szépen megszokták dicsérni a …

182017. 10.

|2017.10.18.|

Ha még emlékeztek rá, a múlt héten valahol, valakinek, valamiért spenótos pennét …

172017. 10.

|2017.10.17.|

A spenót és a ricotta házasságával nem tudunk mellé nyúlni. Nagyon passzolnak …

142017. 10.

|2017.10.14.|

Ismét egy tökéletes gomb recept azoknak, akik rajonganak ezért a zöldségért és …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Ezer plusz egy éve nem írtam már ide semmilyen receptet, viszont a következő étek …

092017. 10.

|2017.10.09.|

 Az egyik kedvenc őszi salátám ez. Külön-külön a lencse-csicseri, …

062017. 10.

|2017.10.06.|

Ezen a kaján vihogunk már vagy fél órája :) Az előző cím az lett volna : Hunyjuk …

282017. 09.

|2017.09.28.|

Jó esély van rá, ha megkóstoljátok ezt az ételt, hogy rövid időn belül újra …

272017. 09.

|2017.09.27.|

A palacsinta nem csak édes töltelékkel finom. Nálunk a minap ricottás-spenótos …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Majdnem elfelejtkeztem erről a psztról, így utólag kissé nehéz összeszedni, hogy …

222017. 09.

|2017.09.22.|

Az egyik legjobb tojásos étel, amit eddig ettem! Kényeztető villásreggeli is lehet, …

112017. 09.

|2017.09.11.|

»HOZZÁVALÓK«- 50 dkg csiperkegomba- 25 dkg fagyos spenót- kb 10 dkg tönkölyliszt- …

042017. 09.

|2017.09.04.|

Spenótfőzélek, ahogy még nem biztos, hogy kóstoltátok! Nekem viszont az egyik …

202017. 08.

|2017.08.20.|

Noha még egy tegnapi anyag is itt figyel talonban, ezt most azonnal meg kell osztanom …

192017. 08.

|2017.08.19.|

1 csomag tésztaparaj porciók1-2 gerezd fokhagymafőzőtejszínmozzarella sajtsó, …

092017. 08.

|2017.08.09.|

A juhtúró az az alapanyag, ami az egyik legjobb ízesítő, hús roládok …

052017. 08.

|2017.08.05.|

A ciprusi konyha remek grillsajtja, a halloumi igazi átváltozóművész. Nálunk nem …

152017. 07.

|2017.07.15.|

Szeretem a tésztákat, mert könnyen és gyorsan elkészülnek. Ennek az ebédnek az …

132017. 07.

|2017.07.13.|

.... még mindig imádom a fűszeres, indiai vagy az ahhoz nagyon hasonló ételeket... …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!