Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
SOUS-VIDE  –  A sous-vide (ejtsd: szuvid, jelentése: vákuum alatt) napjainkra a…
A SÜLTKOLBÁSZ ma már közönséges étel. A jó sültkolbász azonban már korántsem az. Kolbászt…
A LIBACOMB jó étel. A libacombot is, mint minden mást, lehet bonyodalmasan készíteni, s…
LIBAZÚZA – A libazúza különösen ízletes része a libának. A belsőségek közé tartozó…
SZUVID CSIRKECOMB – Az otthon készült tökéletes sous-vide (szuvid) csirkecomb,…
SZUVID (SOUS-VIDE) BAB – Igen, a babot (lencsét, stb.) is lehet szuvidálni. Persze,…
SOUS-VIDE PULYKANYAK – A pulyka meglehetősen népszerű madár mifelénk. Hazánk a…
TÖKÉLETES SWISS STEAK – A Swiss Steak mifelénk nem különösebben ismert. Leginkább…
VÁKUUMCSOMAGOLÁS OTTHON – A koronavírus járványhoz kötődő, tartalékoló, felhalmozó…