Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Lassan végéhez ér idei, karácsonyi menüajánlat sorozatom. Hogyan is maradhatnának ki a…
Fogadjunk, hogy most meglepődtetek! Nem édes, hanem sós; ha jól emlékszem, a legutóbbi…
Most körözöttet tettem bele, de  tölthető akár kapros túróval, gombával,…
Ennek a keksznek jó kis története van. Emlékeztek, decemberre megjelent a Süti vagy nem…
A rugelach már sokszorosan bizonyított, az egyik legjobb tészta, amit el tudok képzelni…
A ricotta az olasz konyha rendkívül kedvelt alapanyaga, mi savótúrónak is nevezzük, lévén…
Az éve első medvehagymás alkotása a konyhámban. Babgulyás mellé került az asztalra,…
Gulyásleves mellé, vagy csak úgy magában? Egy jó töpörtyűs pogácsának NAGYON nehéz…
Gyorsan, már amennyire csak lehet. A lényeg az egyszerű kosárka-tészta, ami kisütve…
Amikor nemrég egy ismerősöm megkínált ezzel a perecnek nevezett karikával, ránézésre nem…
Hideg őszi estéken adja magát a teázás, az ember szívesen kucorodik be valami szimpatikus…