123906recept

617gasztroblogger




022018. 01.

|2018.01.02.|

Bálint fiam szülinapja december 30-án van, 20 éves lett az óév utolsó előtti …

122017. 11.

|2017.11.12.|

Az vele a gáz, hogy nehéz abbahagyni. Nem mondom, hogy lehetetlen, mert azért aki nagy …

112017. 11.

|2017.11.11.|

Hideg őszi estéken adja magát a teázás, az ember szívesen kucorodik be valami …

102017. 09.

|2017.09.10.|

Gyorsan, már amennyire csak lehet. A lényeg az egyszerű kosárka-tészta, ami kisütve …

262017. 04.

|2017.04.26.|

Gulyásleves mellé, vagy csak úgy magában? Egy jó töpörtyűs pogácsának NAGYON …

262017. 03.

|2017.03.26.|

Az éve első medvehagymás alkotása a konyhámban. Babgulyás mellé került az …

192016. 07.

|2016.07.19.|

A ricotta az olasz konyha rendkívül kedvelt alapanyaga, mi savótúrónak is nevezzük, …

262016. 06.

|2016.06.26.|

A rugelach már sokszorosan bizonyított, az egyik legjobb tészta, amit el tudok …

272016. 02.

|2016.02.27.|

Ennek a keksznek jó kis története van. Emlékeztek, decemberre megjelent a Süti vagy …

152014. 08.

|2014.08.15.|

Most körözöttet tettem bele, de  tölthető akár kapros túróval, gombával, …

062014. 03.
 

|2014.03.06.|

Fogadjunk, hogy most meglepődtetek! Nem édes, hanem sós; ha jól emlékszem, a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!