127119recept

617gasztroblogger




132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Ez alkalommal a Magyar Finomságok részben egy kis ismétlés következik …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Ahogy említettem Tímea nagyon szeret levest enni, így mindenképpen cél volt egy …

082013. 06.
 

|2013.06.08.|

Ha húsvét után lennénk egy-két nappal, ajánlanám ezt a levest a maradék …

302013. 05.
 

|2013.05.30.|

Esetem a zöldborsóval és a spárgával, amivel csak annyi a para, hogy a …

282013. 05.
 

|2013.05.28.|

Már régen megkaptam ennek a sós süteménynek a receptjét, de elfelejtődött. …

272013. 05.
 

|2013.05.27.|

A frittata a világ legegyszerűbb étele. Eredetileg olasz étel, melyet …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Keresztanyámnál ettem először ilyet, akkor tejfölösen készült. Később …

162013. 05.
 

|2013.05.16.|

Történt a múlt héten, hogy sikerült 4 kiló savanyú káposztát vennem, ami el is …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

 Hozzávalók 2 személyre: 4 krumpli, 15 dkg sonka, 4 zöldhagyma, 1 nagy marék …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Ezt a fordulót Hani, az Ízemlékek blog írója szervezte, és bizony sokan …

252013. 04.
 

|2013.04.25.|

Húsvét hétfőn hidegtálas, sonkatálas napot tartottunk a családdal. Annyi mindennel …

152013. 04.
 

|2013.04.15.|

Nem vagyok egy konyhatündér, sőt! Eleve nem is lehetek, hiszen kan vagyok, így …

142013. 04.
 

|2013.04.14.|

Hónapokkal ezelőtt találtam ennek a köretnek a képét a Facebook-on. Még akkor …

122013. 04.
 

|2013.04.12.|

Ez a tészta a maradékhasznosítás jegyében Éva ( Takarékos konyha) játékára …

092013. 04.
 

|2013.04.09.|

Remek lehetőség a húsvéti sonka felhasználására, mi "azon melegében" vacsorára …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

Gondolom, aki még rá bír a sonkára nézni, annak megfordult a fejében az is, hogy mi …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

Így a húsvéti ünnepek után megpróbáljuk felhasználni a maradékot. Lássunk …

022013. 04.
 

|2013.04.02.|

Hozzávalókpulykamell szeleteksonkasajta panírhozteljes kiőrlésű …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

Az ilyen tésztarakottasok közel állnak a szívemhez, (vagy inkább a gyomromhoz), …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!