136905recept

617gasztroblogger




142018. 02.

|2018.02.14.|

Fánkfalatok édes és sós változatban. Fánkot általában farsangkor készítünk, …

132018. 02.

|2018.02.13.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 magvas zsemle, 15 dkg tehéntúró, 2-3 evőkanál görög …

312018. 01.

|2018.01.31.|

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg krumpli, 15 dkg sonka, 15 dkg sajt, 1 hagyma, 1 …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Az utóbbi időben rá vagyok kattanva a kelt tésztákra. Imádom dagasztani, …

082018. 01.

|2018.01.08.|

A “Mihez kezdjük a maradék pezsgővel?” kérdésre tudom, hogy a legegyszerűbb …

062018. 01.

|2018.01.06.|

  Egy nagyon gyors, de finom tésztás ételt hoztam most. Előkészületekkel együtt …

062018. 01.

|2018.01.06.|

  Egy nagyon gyors, de finom tésztás ételt hoztam most. Előkészületekkel együtt …

312017. 12.

|2017.12.31.|

az úgy történt, hogy egy nagyobb darab (jó nagy darab) finom óvári trappista …

132017. 12.

|2017.12.13.|

Hozzávalók: 1 kg lapocka, 40 dkg szalonna, 50 dkg füstölt sonka, 2 tojás sárgája, …

232017. 11.

|2017.11.23.|

Hozzávalók 6 személyre: 80 dkg pulykamell, 35 dkg füstölt sonka, 15 dkg cheddar sajt …

172017. 11.

|2017.11.17.|

Van amikor nem tudja az emberfia eldönteni, hogy mit is akar enni. Én is így voltam …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Megsütöttem a szinglik hedonista pizzáját. Egyszemélyes adag, minden földi jóval …

132017. 11.

|2017.11.13.|

A káposztás paszulyleves, egy savanyú káposztával és tarka babbal, füstölt …

272017. 10.

|2017.10.27.|

ALSÓ-AUSZTRIA – folyamatos fejlesztések, növekvő népszerűség a magyar …

102017. 10.

|2017.10.10.|

Na kérem, most tessék bátran nevetni. Ott hátul is.Talán már említettem, hogy …

252017. 09.

|2017.09.25.|

  Már többször említettem, hogy én és a családom imádja a gombócos leveseket. …

252017. 09.

|2017.09.25.|

  Már többször említettem, hogy én és a családom imádja a gombócos leveseket. …

202017. 09.

|2017.09.20.|

»HOZZÁVALÓK«- 60 dkg burgonya- 1 tojás- 3 dkg olvasztott vaj- 15 dkg liszt- 1 kk …

182017. 09.

|2017.09.18.|

Ma egy kedvenc ízpárosomat használtam az ebéd készítésekor, ez pedig nem más, …

112017. 09.

|2017.09.11.|

Vörösborban áztatott aszaltszilvás csirkemell bacoben, vöröslencse, köles és …

312017. 08.

|2017.08.31.|

Hétköznapi eledel egy kissé ünnepélyessé téve... Semmi extra, csak egy kis …

222017. 08.

|2017.08.22.|

»HOZZÁVALÓK«Röszti : - 35 dkg burgonya ( pucolt mennyiség )- 4 tojás- 5 dkg …

082017. 08.

|2017.08.08.|

Azaz klasszikus nápolyi töltött tekercs. Egyszerű pizzatésztából készül, a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!