115669recept

617gasztroblogger




222017. 05.

|2017.05.22.|

Fényes Irma: A legjobb magyar nagy szakácskönyv-bőlHozzávalók 4 személyre: 50 dkg …

182017. 05.

|2017.05.18.|

Nincs sok duma, nincs recept, csupán képek. Minek ide bármit is magyarázni... …

022017. 05.

|2017.05.02.|

Hétvége után általában vannak maradékok a hűtőben, gondolok itt pár dkg sajtra, …

272017. 04.

|2017.04.27.|

A cím elolvasásával nagyjából ki is merült a recept leírása, mert ettől …

262017. 04.

|2017.04.26.|

Sonkás kétsajtos spagetti medvehagymávalKecskesajt, kéksajt, medvehagyma. Csodás …

262017. 04.

|2017.04.26.|

 Most a kenyeret sütöttem hozzá, de maradék kenyérből is elkészíthető, …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Tudom-tudom, már rég vége a húsvétnak, de mit tegyek, ha megmaradt a sonka fele – …

242017. 04.

|2017.04.24.|

a quiche jó dolog, nagyon sokféle töltelékkel készíthetjük. Nem más, mint egy …

212017. 04.

|2017.04.21.|

Hozzávalók 4-6 személyre: 15 dkg füstölt, főtt sonka, 10 dkg vaj, 1-2 evőkanál …

202017. 04.

|2017.04.20.|

medvehagymás sonkás tésztaA sonkás tészta az egyik gyengém. Nálam a húsvét …

202017. 04.

|2017.04.20.|

Húsvéti maradék újrahasznosítása ez a tésztás étel.Két fej vöröshagymát …

202017. 04.

|2017.04.20.|

A Vidék íze magazin tavaszi különszámának egyik receptje adta az ihletet. Nagyon …

202017. 04.

|2017.04.20.|

Sonkás-lila-hagymás kenyérlángos paleo   szeretem a kenyérlángost …

202017. 04.

|2017.04.20.|

A levelezőmben promócióként szoktam kapni Pinterest-fotókat, amiket rendszerint …

192017. 04.

|2017.04.19.|

csicseriborsó leves sonkarémbőlEgy kis változatosságra vágytam, aztán elég fura …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Kezdőőődik a spárgaszezon! A spárga az a zöldség, amit bár lehet tartósítani …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Nemrég szert tettem egy GLASS-GOLD-Családi növényi italkészítő automatára, aminek …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Nemrég szert tettem egy GLASS-GOLD-Családi növényi italkészítő automatára, aminek …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Hozzávalók : 5 személyrea fasírthoz- 60-70 dkg darált hús- só, bors- mustár- …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Biztosan már mindenkinél megfőtt a sonka, kisült a kalács és elkészültek az …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Voltak évek, amikor már Húsvét előtt rákívánunk a főtt sonkára, meg a levében …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!