183750recept

617gasztroblogger




132017. 06.

|2017.06.13.|

Régóta foglalkoztat már, egy jó kis csemege karaj, ami nem más mint a kolbásszal …

062017. 03.

|2017.03.06.|

Egy különleges babfajta kerül ma terítékre, méghozzá a …

162017. 02.

|2017.02.16.|

A lengyelek (és litvánok) nemzeti eledele igazi téli fogás. Hasonlít a mi …

152017. 02.

|2017.02.15.|

A saját készítésű savanyú káposztából nem csak töltött káposzta készül. …

112017. 02.

|2017.02.11.|

A töltött káposztához nagyon hasonlót főztem a hétvégére.Anya a mai napig …

132017. 01.

|2017.01.13.|

Még soha nem készítettem székelykáposztát. A minap a kisboltban hirtelen …

122017. 01.

|2017.01.12.|

Az úgy volt, hogy újév után tanáltunk a hűtőben egy csülköt... mit lehet tenni …

122017. 01.

|2017.01.12.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 dl paradicsomlé, 2 evőkanál …

082017. 01.

|2017.01.08.|

Hozzávalók 8-10 személyre: 50 dkg darált sertéshús, 1 nagy füstölt csülök, 10 …

252016. 12.

|2016.12.25.|

Ezt a bejegyzést egyáltalán nem terveztem; de mint azt mondani szoktam, amikor …

242016. 12.

|2016.12.24.|

Az a helyzet,hogy megkívántam a káposztás harcsát...Na de, a mi kis városunkban …

032016. 12.

|2016.12.03.|

A gyermekkori gasztro-emlékeim közül, már többször tettem utalást a kolbászos …

282016. 11.

|2016.11.28.|

Hozzávalók 4-6 személyre: 50 dkg füstölt oldalas, 1 szál füstölt kolbász, 50 dkg …

222016. 11.

|2016.11.22.|

Régen nagyon szerettem a rakott káposztát, mondjuk ez nem változott, de magamnak nem …

212016. 11.

|2016.11.21.|

A napokban egy beszélgetés alkalmával szóba került ez a régi, egyszerű, és nagyon …

102016. 11.

|2016.11.10.|

Egyszerű, hétköznapi, klasszikus, hússal vagy hús nélkül.Eltűnt vagy régimódi; …

302016. 10.

|2016.10.30.|

Hogy nem szeretitek a sört? Nem baj, én sem, majd így megszeretitek ti is! Ez olyan …

152016. 10.

|2016.10.15.|

A hideg idő beköszöntével egyre többször készítek a c-vitaminban gazdag savanyú …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!