143424recept

617gasztroblogger




152013. 04.
 

|2013.04.15.|

Hozzávalók: 70 dkg. csirkemellfilé2 dl. főzőtejszín2 dl. tejföl20 dkg. sajt (fele …

152013. 04.
 

|2013.04.15.|

Ma ünnepeltünk a munkahelyen. Ilyenkor valami finomsággal is igyekszünk meglepni …

142013. 04.
 

|2013.04.14.|

Hónapokkal ezelőtt találtam ennek a köretnek a képét a Facebook-on. Még akkor …

142013. 04.
 

|2013.04.14.|

Magamtól nem szoktam 3 fogást végigenni, csak egyet vagy kettőt, úgyhogy ha én …

022013. 04.
 

|2013.04.02.|

Hozzávalókpulykamell szeleteksonkasajta panírhozteljes kiőrlésű …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

Hasonló már készült, akkor kicsit nagyobb kivitelben és sütőben sütve.Most …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

A képen látható spenótos finomság a húsvét vasárnapi brunchra készült …

312013. 03.
 

|2013.03.31.|

Nem mertem Cordon Bleu-nek hívni ezt az ételt, mert ugyan rettentően hasonló, de nem …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

Nemrég sütöttem egy adag – már bevált – feta sajtos kekszet, amilyet már elég …

282013. 03.
 

|2013.03.28.|

Ezt a receptet az egyik kedves barátom mutatta és azonnal belopta magát a szívembe …

272013. 03.
 

|2013.03.27.|

 Előző napról maradt két nagyobbacska főtt krumpli, ez indította el a …

262013. 03.
 

|2013.03.26.|

A medvehagymás-telfölös-mártogatós szószból és egy kis csirkemellből …

252013. 03.
 

|2013.03.25.|

Erre a fajita receptre nagyon régen akadtam rá, ha jól emlékszem Chili és …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Volt egy fél sütni való tököm és először azt gondoltam, hogy újból megcsinálom …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Bitang régi recept, nem is tudom, honnan van, de rettenetesen olcsó, egyszerű és …

192013. 03.
 

|2013.03.19.|

 Azért Grúz, mert náluk igen kedvelt és népszerű páros a spenót és a dió. …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

A receptet Hankka blogjáról hoztam. Az eredetit nála olvashatjátok, nálam kicsit …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

Sokáig úgy voltam a sajt tortákkal, hogy azt nem kell sütni. Aztán Évi addig-addig …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

Az egyik leggyorsabb meleg ebéd, amit el lehet képzelni. Körülbelül annyi ideig tart …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

Kedves Tél, tekintve, hogy már március van, bátorkodom megkérdezni: nem …

142013. 03.
 

|2013.03.14.|

Már nagyon régen kinéztem Az én alapszakácskönyvem c. könyvemben ezt a csigát. De …

142013. 03.
 

|2013.03.14.|

Tavaly voltunk a Bakonyban medvehagymát szedni, és egymás után készültek a …

112013. 03.
 

|2013.03.11.|

A quiche (ejtsd: kis) klasszikus francia fogás, ami tulajdonképen egy sós lepény. Ez …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Az édes változat: Vasárnap délután rám tört az „ennék …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!