115662recept

617gasztroblogger




162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Azt hiszem utolsókat rúgja a spárga-szezon, mert elég sok erőfeszítésembe telt, …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

Hát persze, hogy nem tudom kihagyni, ez az édesség, mit mindenki imád!Ezzel a …

142013. 06.
 

|2013.06.14.|

Biztosan sokan jártak már úgy, hogy marad egy kis felbontott ez-az, például konzerv …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Csak, mert megint nem egyszerű vacsira vágytam:) Ezt a receptet a Stahl magazinban …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Eredetileg rakott karfiolnak indult, de csak brokkoli volt a zöldségesnél, így lett …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

Zsuzskánál olvastam egy klassz játékról, melynek témája: "Minden étel lehet …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

Ezt a receptet ismét a Dolce Vita blogon találtam, és mivel hétvégén nagy csapatos …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Hozzávalók (23*32es tepsibe):Pitetésztához:100 g vaj50 g tejföl (20%)1 nagy tojás …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Kifejezetten könnyed, nyári tésztaétel készült nálunk, ha már úgy tűnik, hogy …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

Ezt a receptet kolléganőmtől kaptam, és mennyeien finom, ennyire krémes és lágy …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

A kapor nem a legnépszerűbb zöldfűszer, de én nagyon szeretem. Káposztás, tökös …

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

102013. 06.
 

|2013.06.10.|

A könyv telis-tele jobbnál jobb tészta receptekkel. Komolyan. Én imádom a tésztát, …

092013. 06.
 

|2013.06.09.|

Ismét gömbcukkini, mert meggyőződésem, hogy könnyebb ress-re sütni, mint a …

082013. 06.
 

|2013.06.08.|

Holland parasztomlettHozzávalók : 3 db krumpli1 fej vörös hagyma 2 gerezd …

072013. 06.
 

|2013.06.07.|

Rakott karfiolt meg sem tudom mondani, hogy mikor készítettem, mert az én férjem még …

072013. 06.
 

|2013.06.07.|

Ennek a gyors vacsorának az alapját még az általános iskolában, gyakorlati …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Már jóval húsvét után vagyunk, de én most készítettem el ezt a finomságot. …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Nagyon gyors recept, spárga, tészta, parmezán. szerintem ez már eleve csak jó lehet …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Mostanában, ha az időjárás is engedi, folyamatosan kint vagyunk a kertben. Persze én …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Egyre gyakrabban készítek zöldségfasírtot. Nagyon jó találmány, mert sokféle …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Ismét salátát hoztam, de ha ezt is elkészítitek, nem fogjátok megbánni. Sőt! Ez a …

032013. 06.
 

|2013.06.03.|

A héten a piacon egyetlen helyen már árultak zsenge céklát. Még a gyönyörű …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

A cukkini virága lehet nőnemű vagy hímnemű. A nőnemű példányokon a cukkini nő, …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!