106231recept

616gasztroblogger




112013. 03.
 

|2013.03.11.|

A quiche (ejtsd: kis) klasszikus francia fogás, ami tulajdonképen egy sós lepény. Ez …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Az édes változat: Vasárnap délután rám tört az „ennék …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Már megint Martha Stewart. Van egy roppant vaskos, és képekkel gyengén ellátott …

032013. 03.
 

|2013.03.03.|

Rozsos buci, kecskesajt, eper és harmadára beforralt balzsamecet. Ennyi.

282013. 02.
 

|2013.02.28.|

Ez a francia nevű, német származású nyitott pite bármiből készülhet, egy …

282013. 02.
 

|2013.02.28.|

A batáta egy csodanövény! Minden jó tulajdonsága EBBEN a táblázatban …

262013. 02.
 

|2013.02.26.|

Amikor elkezdünk borozgatni, és eszünkbe jut, hogy kellene valami sós, de …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

Amilyen hosszú a cím, olyan rövid ideig tart elkészíteni ezt a gyors salátát. Kell …

232013. 02.
 

|2013.02.23.|

Nem volt több 10 percnél, amíg elkészült ez a tönkölylepény.Általában a …

232013. 02.
 

|2013.02.23.|

Viszonylag gyakran sütök fetával töltött csirkemellet, mert egyszerű, …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Nagybőjt idejére kiváló finomság. Recept innen kicsit …

202013. 02.
 

|2013.02.20.|

Néhány napja egy rég nem látott egyetemi barátnőmmel chateltem egy keveset. A …

122013. 02.
 

|2013.02.12.|

Arra gondoltam, hogy a héten olaszos ételeket fogunk enni. Ez alatt nem feltétlen …

102013. 02.
 

|2013.02.10.|

Korábban írtam már tökmagliszttel készülő nokedliről, ám ezúttal fele részben …

032013. 02.
 

|2013.02.03.|

  Mivel mostanában sokat betegeskedtem, nem igazán volt kedvem a konyhában …

282013. 01.
 

|2013.01.28.|

Nemrég az egyik nagy hipermarketben akciósan árusították a mascarpone krémsajtokat. …

142013. 01.
 

|2013.01.14.|

Úúúh meg áááh, kábé ezt tudnám hozzáfűzni, ha le kellene írnom ezt a …

062013. 01.
 

|2013.01.06.|

Mostanában inkább csak nézelődésre volt időm, nem irogattam be a blogomba, …

142012. 12.
 

|2012.12.14.|

Azt imádom a karácsonyi készülődésben, hogy annyit sütünk-főzünk, hogy már …

302012. 11.
 

|2012.11.30.|

Az áfonya mifelénk nagyon népszerű gyümölcs, a málna után talán az egyik …

272012. 10.
 

|2012.10.27.|

Szeretnék ötletet adni ahhoz, hogy az előző napról megmaradt ebédet, vagy vacsorát …

262012. 10.
 

|2012.10.26.|

Ismét egy őszies hangulatú étel, illetve köret készült a konyhánkban. Valami …

222012. 10.
 

|2012.10.22.|

Rövid előkészítés, gyors sütés, és nagyszerű eredmény: hűvös őszi …

082012. 10.
 

|2012.10.08.|

Ma is csak egy melegszendvicsre volt időnk ebédre, és hogy ne legyen annyira unalmas , …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!