197198recept

617gasztroblogger


162013. 05.
 

|2013.05.16.|

Figyelmesen megtekintve a képeket a saláta és a zöldséges ragu azonos az egyiken …

112013. 05.
 

|2013.05.11.|

Először bizarrnak tűnhet, mégis érdemes kipróbálni. Ez az összeállítás …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Nem vagyok nagy padlizsán rajongó, leginkább krém formában szeretem pirítósra …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Gyorsan, amíg lehet, s szabad, meg amí tart a rövidke szezon, használjuk ki a …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Igaz, hogy a barackszezon még egy kicsit odébb van, de egyszer eljön az is. Még 2 …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Igazából említésre sem érdemes, végülis nem összetettebb feladat, mint egy …

262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Rita konyhájában ínycsiklandó fésűkagyló készült: "A Vörös Homár …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

A földimogyoró megunhatatlan alapanyag nálunk. Sokféle változatban került már az …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

Ehhez a recepthez szükség van egy vákuumozó gépre és egy sous vide kádra. A …

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

Ha valaki azt mondja, hogy nem szereti a frissen sült pogácsát, azt el se hiszem. …

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

Egy újabb recept Rita konyhájából! Hozzávalók 2 főre: A halhoz: fejenként …

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

Előétel, vacsora,reggeli? Bármelyik látványos és egyszerűen elkészíthető eleme …

172013. 04.
 

|2013.04.17.|

A vörös lencse, medvehagyma, kínai metélőhagyma, zsenge csalán levelek, …

162013. 04.
 

|2013.04.16.|

Az egészséges táplálkozás   legegyszerűbb módja a szétválasztó étrend. …

132013. 04.
 

|2013.04.13.|

Az egyszerűség jegyében ezúttal az Égigérő paszulyrólegy újabb spagettis …

122013. 04.
 

|2013.04.12.|

Közismert alapanyagokból készül olyan fűszerezéssel amely egyensúlyt teremt az …

102013. 04.
 

|2013.04.10.|

A fiam esküvőjére sütöttem még tavaly ezt a sütit, de csak most került elő. …

092013. 04.
 

|2013.04.09.|

És akkor a húsvéti sonka utolsó felhasználási területe idénre: káposztás …

062013. 04.
 

|2013.04.06.|

Szeretitek a polipot? Erika galíciai módra készítette el: Galícia-szerte hatalmas …

052013. 04.
 

|2013.04.05.|

Ma Rita kényeztet minket egy ínycsiklandó recepttel!Medvehagymás doveri …

052013. 04.
 

|2013.04.05.|

Húsvét előtt lapozgattam a Kifőztük Magazin márciusi számát. A szemem mindjárt …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

Végre frissül a blog, receptekkel! Blogger barátaim készítenek néhány finomságot …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

Flóra konyhájában láttam meg ezt a receptet, és gyorsan ki is próbáltam, …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

A húsvéti sonkának és magának a húsvétnak is számos üdvözlendő mellékterméke …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!