122433recept

617gasztroblogger




072013. 04.
 

|2013.04.07.|

Epres túrótortaTúrós-medvehagymás pogácsa (improvizációs recept)-fél kocka …

032013. 04.
 

|2013.04.03.|

Még mindig van a sonkából és a tojásból… Csináljunk belőle szendvicskrémet! …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

Húsvét?? Tojás! Last minute húsvéti receptemben most arra bíztatlak titeket, hogy …

292013. 03.
 

|2013.03.29.|

Drága kis prüntyillám első szülinapi tortájáról van most itt szó, amit a …

262013. 03.
 

|2013.03.26.|

Ééééés végre recept!Szíves elnézését kérem minden kedves olvasómnak, hogy …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Érdekes, ha az ember egy meleg helyre kerül, ahol süt a nap és még a tenger …

172013. 03.
 

|2013.03.17.|

Az a tél, ami nálunk még márciusban sem adja meg magát, a Francia Riviérán már …

122013. 03.
 

|2013.03.12.|

Az Electrolux nemzetközi Facebook oldalán Open Sauce Project néven vicces kis …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Mostanában többször nézegettem a képeket, amelyeket a tavaly novemberi hosszú …

262013. 02.
 

|2013.02.26.|

Mostanában többféle próbát is tettem a cukor helyettesítésére, a szóba jöhető …

212013. 02.
 

|2013.02.21.|

Bár még javában dühöng a tél, és pontosan abban a február-márciusi időszakban …

192013. 02.
 

|2013.02.19.|

A Stahl magazin téli számában megjelent gyömbéres csuka receptjét alakítottam át, …

142013. 02.
 

|2013.02.14.|

Bezárt üzletek. Deszkával lefedett kirakatok. Mindenféle gyanús törmelék az …

162013. 01.
 

|2013.01.16.|

Húslevest főzni nem nagy ördöngösség. Persze a nagyi levesét soha senki nem …

142013. 01.
 

|2013.01.14.|

Két nagyon finom, könnyű és egészséges dologgal készültem mára, ráadásul a …

122013. 01.
 

|2013.01.12.|

 December 26. Nem tudom hány fok volt, de miután kiderült, hogy a tél lekéste a …

062013. 01.
 

|2013.01.06.|

Új csajod/pasid van? Megemelték a fizetésed? Jobb lett az Index címlap? Itt a menü, …

182012. 12.
 

|2012.12.18.|

Gasztro-konzervatívok megnyugatására rögtön leszögezném: az itt olvasható recept …

282012. 11.
 

|2012.11.28.|

A láthatatlan ellenség Gasztronómiai kultúránk egyik alapja – bármilyen furcsán …

192012. 11.
 

|2012.11.19.|

Ami a spanyoloknál „Arrós negre”, Olaszországban „Risotto al nero di seppia”, …

132012. 11.
 

|2012.11.13.|

Rögtön egy őszinte vallomással kell kezdenem: sok-sok liba élete szárad a lelkemen. …

302012. 10.
 

|2012.10.30.|

Kihasználva a kissé megkésett, de annál gazdagabb őszi gombaszezont, vettem a piacon …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!