Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
A parókia konyhájából
Szilveszterkor malachúst szoktam sütni. Nem egy egészet, mert ez nagyon sok pénz lenne,…
A parókia konyhájából
Hozzávalók:1 kg pörköltnek való sertéshús10 dkg füstölt szalonna1 nagyobbacska…
A parókia konyhájából
Rakott karfiol és krumplipüré köretHozzávalók:1 kg lapocka darálva6 szelet száraz kenyér4…
A parókia konyhájából
Ifihét van, és 18 felsős "nyaral" nálunk. Egy lelkésznő segít a nap lebonyolításában, a…
A parókia konyhájából
Hozzávalók:1 kg sertéshús, comb vagy lapocka6-8 sárgarépa2 szál zellerlevélsó, bors,…
A parókia konyhájából
A hosszú hét végén pénteken és szombaton kirándulni mentünk. Kőszeg, Fertőd, Sopron…
A parókia konyhájából
Fertődön megtekintettük az Eszterházy kastélyt. Mivel engedélyezték a fotózást, mutatok…
A parókia konyhájából
Ezt a sültet először egy régi nemesi család egyik leszármazottjának készítettem évekkel…
A parókia konyhájából
Ismét Eszti készítette a süteményt. Leveles tésztát vékonyra nyújtott, és megtöltötte egy…
A parókia konyhájából
Szalontüdő lenne, ha pirított cukrot és citromot is adtam volna hozzá, de nem szeretjük…