184805recept

617gasztroblogger




222019. 10.

|2019.10.22.|

Sok finomságot esznek a világ különböző tájain. A tenger melletti népek …

212019. 09.

|2019.09.21.|

Az a hátulütője az otthoni kenyér sütésnek, hogy egy idő után már nem ízlik …

242019. 08.

|2019.08.24.|

A keleti országrészben, a Nyírségben, Szabolcsban paradicsommal főzik a töltött …

122019. 07.

|2019.07.12.|

Már van két töltike recept is a blogon, hagyományos, magyar ízesítéssel. Az egyik …

242019. 06.

|2019.06.24.|

Nagyon szeretjük a leveseket. Még a forró nyár sem tud eltántorítani, bár inkább …

312019. 05.

|2019.05.31.|

Még a tavalyi rebarbarás lepénynél azt írtam, hogy egy egész orvosi kar tiltja a …

302019. 04.

|2019.04.30.|

Sonka maradék felhasználására is jó lehet, ha kisebb mennyiséget készítünk. Vagy …

182019. 04.

|2019.04.18.|

 Mit főzzünk húsvétkor, ami hagyományos, mégsem unalmas? Nincs válaszom, …

162018. 12.

|2018.12.16.|

Ha tettünk el télire lecsót, akkor sok időt megtakaríthatunk a karácsony előtti …

232018. 10.

|2018.10.23.|

 A birsalma jöhet minden féle formában. Szeretem a birsalmasajtot, a levest, a …

152018. 07.

|2018.07.15.|

Férjhez ment a második lányunk. A meghívóra és közös életükhöz a következő …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Megnyertem a Vidék íze pályázatát, enyém a júliusi fődíj, 35000 forint. Nagyon …

232018. 04.

|2018.04.23.|

 A toros káposzta feljavított változata. A recept ugyanaz, csak egy marék …

132018. 04.

|2018.04.13.|

 Minden kis tepsiben volt valami, amikor kedvet kaptam egy kis fasírthoz. …

192018. 03.

|2018.03.19.|

Ha valakit nem érdekel, hogy miért a dánok a világ legboldogabb népe, akkor csak …

122018. 03.

|2018.03.12.|

Minden évben elteszem a kokárdákat egy biztos helyre, hogy ne kelljen keresni. Csak …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Sertés darált húst mititei (mics) fűszerkeverékkel ízesítünk, szeletelt …

272018. 01.

|2018.01.27.|

Már nagyon régóta nem vágunk disznót. Ennek sok oka van, de néha sajnálom, hogy …

222017. 12.

|2017.12.22.|

Áldott, békés ünnepeket kívánok! Lehet, hogy valaki furcsállja, hogy …

182017. 12.

|2017.12.18.|

Igazi főétel az ünnepekre. Akár délelőtt előkészíthető, aztán csak sütni kell …

212017. 11.

|2017.11.21.|

Csodás friss sertésszüzeket kaptam amihez a maradék blansírozott karfiolokat és egy …

292017. 10.

|2017.10.29.|

 Közeledik a Reformáció ünnepe. Két éve játékot hirdettem ebből az …

262017. 09.

|2017.09.26.|

Sárikámtól kaptuk ezeket a kis bográcsokat. Éppen illenek ehhez a leveshez. Egy …

092017. 07.

|2017.07.09.|

Sertés Ramen (öt főre)Hozzávalók a leveshez:1 kg sertéslapocka/comb3 répa5 …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!