115662recept

617gasztroblogger




252013. 06.
 

|2013.06.25.|

Egy kicsit eltűntem igaz, de a receptek és a fotók addig is gyűltek a mappámban. A …

222013. 06.
 

|2013.06.22.|

A tésztája tulajdonképpen pizzatészta.Isteni lett ez a lepény! Tegnap este …

182013. 06.
 

|2013.06.18.|

Az élesztő nélküli pizza tésztáját sokszor elkészítem más és más feltéttel. …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

Bizony, két étel is terítékre kerül ma. Mindkettő elkészítését baki hegyek …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

 Azon szerencsések közé tartozom, akik a munkahelyükön mindennap pizzát …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Létezik néhány igazán egyszerű és épp ezért klasszikus pizza-változat. Például …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Az eredeti öltet innen van. Külsőre szerintem hasonlít az enyém is, noha sokat …

242013. 05.
 

|2013.05.24.|

Ha egy finom vacsorát akartok aránylag gyorsan varázsolni a családnak, ki ne …

192013. 05.
 

|2013.05.19.|

Cukkini alap, muffin forma, pizza feltét.Nevet nem találtam ennek a valaminek, ma …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Keresztanyámnál ettem először ilyet, akkor tejfölösen készült. Később …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

A hagyományos pizzán kívül készítettem már pizzarudat, pizzacsigát, most pedig …

092013. 05.
 

|2013.05.09.|

A pizza nálam szinte mindig maradékból készül. Néha igen meglepő maradékokból, s …

062013. 05.
 

|2013.05.06.|

Gondolkodtam rajta, hogy ebből legyen-e bejegyzés a blogon vagy ne. Ezer meg ezer …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Ismét reggelire sütkéreztem, de most kivételesen sósat. Azért gondoltam ma valami …

052013. 04.
 

|2013.04.05.|

Nagyon sokszor szoktam pizzát készíteni, ebből a jól bevált élesztő nélküli …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

Az egyik leggyorsabb meleg ebéd, amit el lehet képzelni. Körülbelül annyi ideig tart …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

 Erre a blogra nem is tettem még szerintem fel amolyan "igazi" pizzát, mármint, …

022013. 03.
 

|2013.03.02.|

Pizza péntekek egyikén vetettem számot épp, milyen pizzákat is sütöttünk eddig, …

192013. 02.
 

|2013.02.19.|

A novemberi Delicious magazinban láttam meg a tarka pizza képét, most elkészítettem …

172013. 02.
 

|2013.02.17.|

2 hete készülök megsütni Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo: A két falánk olasz …

032013. 02.
 

|2013.02.03.|

Azt hiszem ez a válogatás volt számomra a legnehezebb kihívás. Nem számoltam össze …

022013. 02.
 

|2013.02.02.|

Mostanában sokszor ettünk pizzát vacsorára, s ha enni nem is, de készíteni kicsit …

012013. 02.
 

|2013.02.01.|

 Nem mondhatnám, hogy egy új recepttel rukkoltam elő, de annyira jól sikerült …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!