110999recept

616gasztroblogger




062013. 05.
 

|2013.05.06.|

Gondolkodtam rajta, hogy ebből legyen-e bejegyzés a blogon vagy ne. Ezer meg ezer …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Ismét reggelire sütkéreztem, de most kivételesen sósat. Azért gondoltam ma valami …

052013. 04.
 

|2013.04.05.|

Nagyon sokszor szoktam pizzát készíteni, ebből a jól bevált élesztő nélküli …

152013. 03.
 

|2013.03.15.|

Az egyik leggyorsabb meleg ebéd, amit el lehet képzelni. Körülbelül annyi ideig tart …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

 Erre a blogra nem is tettem még szerintem fel amolyan "igazi" pizzát, mármint, …

022013. 03.
 

|2013.03.02.|

Pizza péntekek egyikén vetettem számot épp, milyen pizzákat is sütöttünk eddig, …

192013. 02.
 

|2013.02.19.|

A novemberi Delicious magazinban láttam meg a tarka pizza képét, most elkészítettem …

172013. 02.
 

|2013.02.17.|

2 hete készülök megsütni Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo: A két falánk olasz …

032013. 02.
 

|2013.02.03.|

Azt hiszem ez a válogatás volt számomra a legnehezebb kihívás. Nem számoltam össze …

022013. 02.
 

|2013.02.02.|

Mostanában sokszor ettünk pizzát vacsorára, s ha enni nem is, de készíteni kicsit …

012013. 02.
 

|2013.02.01.|

 Nem mondhatnám, hogy egy új recepttel rukkoltam elő, de annyira jól sikerült …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Ha meguntuk a pizzát, melegszendvicset, íme egy újdonság. Limarától tanultam.A sima …

102012. 12.
 

|2012.12.10.|

Egy újabb nagy kedvencünk: a spenótos pizza. Rengeteg fokhagymát teszek rá, így …

072012. 12.
 

|2012.12.07.|

Jó kis pizzákat sütöttem mostanában is. Az egyik fénypontja volt ez az extra …

302012. 11.
 

|2012.11.30.|

Az újrahasznosítás egyik legnagyobb dilemmája, hogy a folyamat során egy jó …

262012. 11.
 

|2012.11.26.|

Tészta: 45  dkg sima liszt 5 dkg kristálycukor …

232012. 11.
 

|2012.11.23.|

  Ugyan másfajta designnal találtam ezt meg valahol a neten, nálam ilyenné …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

  Egyszerű, és gyors pizza! A feltétekkel óvatosan bántam, mert nem tudtam …

162012. 05.
 

|2012.05.16.|

Bevallom őszintén még mindig a május eleji "mini olasz nyaralásunk" hatás alatt …

272010. 08.
 

|2010.08.27.|

Az elözö bejegyzésemböl hiányzott a pontos recept leírás. Egészen pontos receptet …

262010. 08.
 

|2010.08.26.|

A tavalyi siker után az idei nyaralás egyik fix pontja a pizzaszósz készítés volt. …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!