Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Még soha nem voltam orosz étteremben. Ez már önmagában elég indok volt, hogy elmenjünk…
A PELMENYI az orosz konyha kedvelt étele. Vékony, kelesztetlen tészta, megtöltve, kifőzve…
Imádom a pelmenyit. Sajnos itthon nagyon sokan nem ismerik (ahogy az orosz konyhát sem,…
Van egy  kisebb pelmenyi készítőm.Vágyom egy igazira , egy nagyra!Ilyenre.Bár kis…
Kétfajta nagyságú  pelmenyi készítőm is van.Most a nagyobbikat használtam. Bár ez…
Mostanában gyakran készítek PELMENYIT.Főleg, ha kapok házi ,kapirgálós tojást.Bár, most…
Ma főzős napom volt.Élesztős tésztát gyúrtam, tojással, olajjal.Tepertős pogácsa…
Már a tavalyi gasztro-bakancslistámon rajta volt, hogy megtanulok édesanyámtól laskát…
A pelmenyi – пельмени – hússal töltött, főtt tésztaspecialitás, az orosz konyha…
Ezt a több mint száz éves receptet Nagymamám sokszor készítette, olykor gyerekként…
Volt egy ismerősöm, aki félig orosz, félig magyar születésű. Mikor náluk tartottunk -…