115632recept

617gasztroblogger




232018. 06.

|2018.06.23.|

Az utóbbi időben egyre többször készítünk valamilyen tésztafélét. Egyrészt …

032018. 06.

|2018.06.03.|

Legidősebb unokám állandóan főzni szeretne velem.:) Gyűjti a recepteket, jön …

182018. 05.

|2018.05.18.|

Kevés hozzávalóból, könnyen és gyorsan elkészíthetjük ezt a parmezános krékert …

152018. 05.

|2018.05.15.|

A galette, a franciák rusztikus, omlós tésztából készült pitéje, melyhez még …

102018. 05.

|2018.05.10.|

Ez lesz az az étel amit ritkán fogok elkészíteni annak ellenére hogy mindenkinek …

152018. 04.

|2018.04.15.|

»HOZZÁVALÓK«- 50 dkg liszt- 1 ek só- 1 tasak szárított élesztő- 1 kk cukor- 10 …

022018. 04.

|2018.04.02.|

FIRENZEI PACAL (Trippa alla fiorentina) – A pacal férfiasabb étel, mint a …

212018. 03.

|2018.03.21.|

Lassan itt húsvét és ilyenkor egyre többször jár az eszem valamilyen tojásból …

072018. 03.

|2018.03.07.|

Újabb „lássuk, mi van a hűtőben” akció eredménye, max. fél óra alatt …

182018. 02.

|2018.02.18.|

„Lássuk, mi van itthon” helyzet szülte ebéd volt. Soha rosszabbat! Az a jó benne, …

022018. 02.

|2018.02.02.|

gondoltam, ennyi kihagyás után villantok egyet - aztán úgy alakult, hogy …

242018. 01.

|2018.01.24.|

Édes, édes, édes – sós! Egy szuper pitét hoztam, mondhatni, találtam. Az a …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Ez a füstölt lazacos szélesmetélt a 15 perces ételek kategóriájában tartózik. …

082018. 01.

|2018.01.08.|

A “Mihez kezdjük a maradék pezsgővel?” kérdésre tudom, hogy a legegyszerűbb …

302017. 12.

|2017.12.30.|

Hozzávalók kb. 28 db-hoz:20 dkg liszt15 dkg vaj10 dkg darált mandula10 dkg reszelt …

292017. 12.

|2017.12.29.|

Ha nincs időd vagy kedved pogácsát gyúrni és szaggatni, de valami sósat …

042017. 12.

|2017.12.04.|

Ha gyorsat és finomat akarsz elkészíteni ezt süsd meg Kicsit untam már a rántottat …

302017. 11.

|2017.11.30.|

Az Instagramon megláttam egy ételfotót, a többi jött magától... Magamnak …

132017. 11.

|2017.11.13.|

Én nagyon szeretem a gnocchit, még nudli korából :)Gyerekkorom egyik meghatározó …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Kedvenc padlizsános-paradicsomszószos-sajtos íztrióm ezúttal rakott egytálétel …

022017. 11.

|2017.11.02.|

Hozzávalók:1,5 dl tej1/2 dl olívaolaj2,5 dkg friss élesztő22 dkg liszt1 teáskanál …

312017. 10.

|2017.10.31.|

Igen, tudom, hogy sajnos már vége a paradicsom szezonnak, előbb kellett volna ilyen …

312017. 10.

|2017.10.31.|

Igen, tudom, hogy sajnos már vége a paradicsom szezonnak, előbb kellett volna ilyen …

302017. 10.

|2017.10.30.|

avokádó mindig és minden mennyiségben jöhet ☺ Volt is már sokféle formában, de …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!