127164recept

617gasztroblogger




142013. 05.
 

|2013.05.14.|

Néhány hónapja rátaláltam az Internetpatika oldalra, ahonnan mindenféle …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Kevés előkészítést igényel ez a finom tészta. Minimális alapanyagból készül, …

122013. 05.
 

|2013.05.12.|

A vasárnapi reggelek általában jó ráérősen telnek, és ilyenkor van idő kicsit …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Régebben sokat készítettem ezt az ételt, de aztán valahogy feledésbe merült. …

092013. 05.
 

|2013.05.09.|

Ma az egészséges táplálkozás jegyében egy igazán szemet gyönyörködtető, friss, …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Én várom már a lecsószezont nagyon de még nincs paprika, nincs paradicsom. De …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Ismét reggelire sütkéreztem, de most kivételesen sósat. Azért gondoltam ma valami …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Igazi kényeztető hétvégi finomság!Minimális előkészítő munkával olyan, de …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

A teteje kicsit megpirult, de nagyon finom lett:)Az elmúlt napokban elég sok rakott …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

Ma ismét a karfiol került terítékre, főzelék formájában kicsit …

012013. 05.
 

|2013.05.01.|

Kicsit lemaradtam az írogatással, közben meg nemhogy kitavaszodott, hanem itt a nyár. …

302013. 04.
 

|2013.04.30.|

Bizony, bizony ez húsmentes!Már tavaly nyáron is több olyan zöldséges ételt …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

Szép lassan kezd bővülni a férfi főz rovat is. Ebben a bejegyzésben nem főz a …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

A történet tegnap kezdődött, tudniilik itt Angliában minden héten van amolyan …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

A nyerskonyha legfinomabb ételei kétségkívül az édességek. De nem árt, ha szem …

212013. 04.

|2013.04.21.|

A nyerskonyha legfinomabb ételei kétségkívül az édességek. De nem árt, ha szem …

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

Ezzel a sikeres vacsora fogással térek vissza a mindenféle érzékenység …

172013. 04.
 

|2013.04.17.|

Egészségesen-ez mostanában a legfőbb jelszó a konyhámban és az életünkben. …

142013. 04.
 

|2013.04.14.|

Magamtól nem szoktam 3 fogást végigenni, csak egyet vagy kettőt, úgyhogy ha én …

072013. 04.
 

|2013.04.07.|

Mivel a szakdolgozat írás utolsó szakaszában vagyok, csak most jutott egy kis időm, …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

Hasonló már készült, akkor kicsit nagyobb kivitelben és sütőben sütve.Most …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

Az ilyen tésztarakottasok közel állnak a szívemhez, (vagy inkább a gyomromhoz), …

242013. 03.
 

|2013.03.24.|

Szerencsés estben van friss kolbász a hentesnél vagy van a fagyasztóban, de akkor …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!