122321recept

617gasztroblogger




172013. 06.
 

|2013.06.17.|

Azt hiszem, a 90-es évek gyakori desszertjeként emlékezünk a porból készült …

172013. 06.
 

|2013.06.17.|

57. VKF! forduló, a héten jöhetnek a jobbnál jobb palacsintareceptek Amihoz, hogy …

162013. 06.
 

|2013.06.16.|

Vigyázz! Kész! Főzz! Virtuális kulináris játék  Colors in the Kitchen-nél. A …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

    Még a hét elején készítettem ezt a májat, a köret pedig …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

Colors in the kitchenhez került a VKF! - Vigyázz! Kész! Főzz! 57. fordulója, …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

Hát persze, hogy nem tudom kihagyni, ez az édesség, mit mindenki imád!Ezzel a …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

Ezúttal egy sós palacsintát hoztam: zsenge zöldborsósat mentával és …

142013. 06.
 

|2013.06.14.|

Igazi elegáns vendégváró étel. Nem mondom, hogy gyors, több "munkafázisból" áll …

132013. 06.
 

|2013.06.13.|

20 perc alatt elkészíthető, és nagyon laktató. Készíthetjük reggelire, vagy akár …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

Úgy emlékeztem, hogy már rég feljegyeztem, és nem! már több palacsinta receptem is …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

VKF.57! fordulójának háziasszonya Colors in the Kitchen blogtulaj aki  egy nagyon …

112013. 06.
 

|2013.06.11.|

Ugyan semmi nem utal rá, de a képen bizony áfonyás palacsinta van. De ezek már az …

302013. 05.
 

|2013.05.30.|

Már nagyon vágyom egy igazi kapros-ordás palacsintára. Több akadálya is volt, hogy …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Történt nemrég, hogy Boldog Kukta oldalán olvastam egy játék felhívást …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Autózásaink során mindig lestem az útszéli bodzabokrokat. Csak ácsingóztam, hogy …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

piroskonyhaNem tudom más hogy van vele, de mi a palacsintát minden formában szeretjük …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

A körülmények összejátszásából született, sok követelménynek kellett eleget …

192013. 05.
 

|2013.05.19.|

Még mindig nem tartozom a palacsintarajongók népes táborához, …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

200 gr liszt3 dl tej2 dl szénsavas ásványvíz2 tojás0,5 dl olaj A hozzávalókat …

152013. 05.
 

|2013.05.15.|

A Vigyázz, Kész, Főzz! egy virtuális kulináris játék. Több mint 6 éve, …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

by POEgyszerű étel, jó magas sznobfaktorral. Először is, tanuljuk meg ezt a …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Akik eltettek egy kis medvehagymát, akár pesztónak, fűszervajnak, vagy éppen sós …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Hozzávalók : 3 dkg olvasztott vaj 20 dkg liszt 1 teáskanál cukor 2 …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!