118505recept

617gasztroblogger




112013. 06.
 

|2013.06.11.|

francia lecsó1-2 hagyma felaprítva2 gerezd fokhagyma összenyomva2 paprika …

072013. 06.
 

|2013.06.07.|

A héten láttam meg Ritánál ezt a receptet, egyből megtetszett, így a …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Vegyünk két jókora padlizsántA padlizsánt mivel elvileg nyár van grillen /vagy a …

302013. 05.
 

|2013.05.30.|

Gyorsan akkor itt a mai ebédünk, maradékokból. Az van a hátterében, hogy bizonyos …

262013. 05.
 

|2013.05.26.|

Mostanában rengeteg salátát eszünk, de mindig kell az újítás...:)Ezt, vagyis …

202013. 05.
 

|2013.05.20.|

Pácolt lapocka zöldségekkel sütve... ElkészítéseA lapockát felszeleteljük …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Mikor korábban rábukkantam erre a fantasztikus receptre Stasty oldalán, máris …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Nem vagyok nagy padlizsán rajongó, leginkább krém formában szeretem pirítósra …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Üdv mindenkinek. Ma egy kicsit közel-keletiesre vettem a figurát. Azért nem írok …

082013. 05.

|2013.05.08.|

Üdv mindenkinek. Ma egy kicsit közel-keletiesre vettem a figurát. Azért nem írok …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Én várom már a lecsószezont nagyon de még nincs paprika, nincs paradicsom. De …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

Az összeállítás alapja a mángold, mivel az első kertből szedhető zöldségek …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Nagyon gyorsan elkészíthető étel, ha van valahol a hűtőben előre megsütött …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Mindig mosolygok, amikor a "köles" szót meghallom, mert nagy Bud Spencer-Terence Hill …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

Több fajta vega rakott krumplit csináltam már, de ez a mostani viszi a pálmát. A …

192013. 04.
 

|2013.04.19.|

Egyszerűen csak megláttam egy boltban, hogy szép és megfizethető a padlizsán. Ezzel …

082013. 04.
 

|2013.04.08.|

Jó régen nem jelentkeztem, de hát jó régen volt időm a konyhában tevékenykedni. …

222013. 03.
 

|2013.03.22.|

Már-már Gréta receptjeinek "hivatásos" kipróbálója lehetnék :), hiszen sorban …

092013. 03.
 

|2013.03.09.|

Nem túlzás a cím: se liszt (glutén), se tej, se tojás, se hús nincs benne! És …

072013. 01.
 

|2013.01.07.|

Nagyon szeretem Görögországot. A profilképem is onnan való, egészen pontosan …

252012. 07.
 

|2012.07.25.|

Még mindig tart a padlizsán szezon, de ilyenkor nyár végén különösen elkap a hév …

212012. 07.
 

|2012.07.21.|

A tenpura (天麩羅vagy天婦羅) szó eredete a portugál têmporas, azaz böjti napok …

022012. 07.
 

|2012.07.02.|

A padlizsánból rengeteg étel készül, főleg a balkáni és mediterrán …

082012. 05.
 

|2012.05.08.|

Volt már itt a blogon töltött padlizsános megfejtés, de az paradicsomos volt meg nem …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!