115632recept

617gasztroblogger




052018. 06.

|2018.06.05.|

»HOZZÁVALÓK«Naan lepény : - 35 dkg liszt- 1 tasak szárított élesztő- …

272018. 05.

|2018.05.27.|

Citromos, petrezselymes, és kevesebb, mint 30 perc alatt elkészül. Eredetileg egy …

232018. 05.

|2018.05.23.|

Csak igazolás, hogy eszünk. Ha a birtokon vagyunk, mindig ilyesmit eszünk. Valami …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Arra gondoltam, hogy erre, és pont olyan lett!Krémesen simogató és fűszeresen …

232018. 04.

|2018.04.23.|

Nem lehet belőle keveset csinálni, ennek örömére 3 napig biztos ettük ezt ketten, …

302018. 03.

|2018.03.30.|

Nagy péntek.Ilyenkor nem illik hús enni, ezt belénk nevelte a világ, és Mi …

202018. 03.

|2018.03.20.|

Tegnap rakott savanyú káposzta volt, ma pedig rakott bulgur sült vegyes zöldségekkel …

182018. 02.

|2018.02.18.|

„Lássuk, mi van itthon” helyzet szülte ebéd volt. Soha rosszabbat! Az a jó benne, …

312018. 01.

|2018.01.31.|

MUSZAKA (húsos, görög) 6 személyreHozzávalók:80 dkg padlizsán, só, bors, 50 dkg …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Elő a télire elraktározott üveges lecsóval és jöjjön egy jó kis lecsós szelet …

192018. 01.

|2018.01.19.|

Török ételek, török filmek, török édességek és a törökök kultúrája, …

072018. 01.

|2018.01.07.|

Az év első hétvégéjét (B.Ú.É.K.:) unokahúgaimmal töltöttem, egyikük vegán …

262017. 12.

|2017.12.26.|

Ma már lazítottam egy kicsit, kimenekülve a karácsonyi túlevésből, mondjuk ez …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Kedvenc padlizsános-paradicsomszószos-sajtos íztrióm ezúttal rakott egytálétel …

032017. 11.

|2017.11.03.|

A padlizsán – paradicsom – mozzarella remek hármast alkot, együtt összesütve …

232017. 10.

|2017.10.23.|

Új szerzőt köszöntünk a blogon. Fogadjátok szívesen Szépia írását! /PO/by …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Nem szép, viszont finom! Ez nem túl jó bevezető, de tényleg érdemes a quinoával is …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Láttam a minap Fördős Zé oldalán  ezt a jó kis paradicsomos spagettit. No …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Kedvenc padlizsánom most közel-keleti ízvilággal. Ilyen módon, vagy picit másképp …

222017. 09.

|2017.09.22.|

Szeptember a padlizsán dömping időszaka. Frissen készült csodálatos  padlizsános …

202017. 09.

|2017.09.20.|

Hozzávalók: 2,5 kg padlizsán(hosszú és vékony darabok), 2 kg paradicsom, 1 kötés …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Ami nem más, mint pirított zöldségek kuszkusz-szal. Nagyon szeretem a bulgurt is és …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!