108762recept

616gasztroblogger




262017. 12.

|2017.12.26.|

Ma már lazítottam egy kicsit, kimenekülve a karácsonyi túlevésből, mondjuk ez …

222017. 12.

|2017.12.22.|

Avokádós-paradicsomos bruschettaAvokádos és bruschettás receptet már sokat …

082017. 12.

|2017.12.08.|

A fészen vannak főzős , főzéssel kapcsolatos csoportok, többek között az egyikben …

072017. 12.

|2017.12.07.|

Imádok fagyasztót takarítani...Pontosabban a jégbarlangban kutatásokat, …

012017. 12.

|2017.12.01.|

Ezzel a süteménnyel -már ami a dekorációt és a mellé kínált gyümölcsöket …

232017. 11.

|2017.11.23.|

A harissa az arab konyha pokolian erős, istenien fűszeres Erős Pistája. Az első …

112017. 11.

|2017.11.11.|

Hozzávalók 6 személyre:2 közepes, zsenge cukkini1 lila hagymakb. 15 …

092017. 11.

|2017.11.09.|

Ismét bizonyítanom kell, hogy sokszor ölég csak néhány hozzávaló és képesek …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Színes, ízes, laktató de mégsem nehéz. Van benne édes és sós, puha és ropogós, …

022017. 11.

|2017.11.02.|

Hozzávalók:1,5 dl tej1/2 dl olívaolaj2,5 dkg friss élesztő22 dkg liszt1 teáskanál …

232017. 10.

|2017.10.23.|

Nem nagyzolásból említem meg,  de ölég szépen megszokták dicsérni a …

192017. 10.

|2017.10.19.|

Hozzávalók 2 személyre:2 tisztított aranydurbincs (kb. 60 dkg)sófrissen őrölt …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Egyszer már írtam arról, hogy érdekes módon a brokkoli, az fél kiló.Van amikor …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Ma, egész addig, jó napom volt, amíg pakolászás közben össze nem koccoltam két …

222017. 09.

|2017.09.22.|

Már nem emlékszem, hogy honnan és mikor jegyzeteltem ki ennek a kenyérnek a …

202017. 09.

|2017.09.20.|

Ma nem kívántam a húst, van így az emberfia, és ez talán nem is olyan nagy baj. …

182017. 09.

|2017.09.18.|

Ma egy kedvenc ízpárosomat használtam az ebéd készítésekor, ez pedig nem más, …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Végre ez is elérkezett, rozmaring, aminek szép erős, nyársnak való szára van …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

312017. 08.

|2017.08.31.|

Sertésszűz selymes mártásban. Remek ebéd a könnyebb ételt szeretőknek, valamint …

282017. 08.

|2017.08.28.|

Ez egy roppant egyszerű, mégis nagyon finom és laktató fogás. :) Igazi nyári …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!