104403recept

616gasztroblogger




152017. 11.

|2017.11.15.|

HÚSGOLYÓ ÉS SPAGETTI – Az olaszos húsgolyó, ha jól készítik, márpedig mi …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Szinte hihetetlen, hogy repül az idő: idén 5 éves lett Tar Ferenc borkereskedése …

122017. 10.

|2017.10.12.|

A természet közelében valahogy mindig jobban érzem magam, mint egy nagyvárosban. …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Olaszország klasszikus "borország", de a fehérborokat ritkábban emlegetik Itáliával …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Amikor májusban a barátnőm hazaköltözött Angliából, eldöntöttük, hogy ebben az …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Augusztus utolsó, igen forró szombatja bizonyos szempontból remekül passzolt egy …

152017. 09.

|2017.09.15.|

OSSOBUCO – Az ossobuco-ról, vagyis a lyukas csontról, már nagyon sokan …

152017. 09.

|2017.09.15.|

Sauvignon blanc-okat vizsgáztattunk már egyszer idén nyáron, akkor egy kisebb magyar …

132017. 09.

|2017.09.13.|

Nem tudom megmagyarázni, miért vonzott engem Grado annyira. De amikor tavaly …

132017. 09.

|2017.09.13.|

Nem tudom megmagyarázni, miért vonzott engem Grado annyira. De amikor tavaly …

142017. 08.

|2017.08.14.|

Amikor először megpillantottam a Nals Margreid nevet a címkén, magamban elkönyveltem …

032017. 04.

|2017.04.03.|

Jó másfél éve megnéztük, hogy mit tud a Tesco saját márkás nemzetközi …

312017. 03.

|2017.03.31.|

A tavaly negrari utazás utolsó, de legkevésbé sem érdektelen beszámolója …

012017. 02.

|2017.02.01.|

Minden nagy bortermelő országnak megvannak a maga slágerborvidékei, csiszolatlan …

312016. 12.

|2016.12.31.|

Be kell látni, megint eltelt egy újabb év, ismét öregebb lettem én is egy évvel …

312016. 12.

|2016.12.31.|

A jó szokást jó, ha megtartják, így folytassuk csak kedvenc külföldi borainkkal. …

192016. 12.

|2016.12.19.|

A Drop Shop rendhagyó kóstolóinak sorában idén talán az egyik legérdekesebbnek a …

212016. 11.

|2016.11.21.|

Sokáig rágódtam egy igazán méltó, ugyanakkor figyelemfelkeltő címen, de aztán …

162016. 11.

|2016.11.16.|

GIANNI ANNONI – Megjelent Gianni Annoni “Olaszul l’enni jó” …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!