125622recept

617gasztroblogger




072018. 08.

|2018.08.07.|

TIRAMISU – A tiramisú jelentése “csípj fel”, “emelj fel” …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Ornellaia, Tignanello, Sassicaia, Il Blu... ismerősen csengő nevek az olasz csúcsborok …

282018. 06.

|2018.06.28.|

LEGJOBB PIZZA – 2018. június 28-án Gianni Annoni Rómából jelentkezett be …

102018. 06.
 

|2018.06.10.|

BOCUSE D’OR EUROPE 2018 – Mi ez a csend, kérdezhetjük joggal, hiszen az …

102018. 06.
 

|2018.06.10.|

BOCUSE D’OR EUROPE 2018 – Június 11-én, hétfőn, a Bocuse d’Or …

192018. 04.

|2018.04.19.|

Nem készültem óriási borozás(ok)ra húsvétkor, aztán valahogy mégis úgy …

112018. 04.

|2018.04.11.|

A sorozat friss részében Európa egyik legérdekesebb borvidéke, és az ott készült …

022018. 04.

|2018.04.02.|

FIRENZEI PACAL (Trippa alla fiorentina) – A pacal férfiasabb étel, mint a …

152018. 03.

|2018.03.15.|

AZ OLAJFÁK HALÁLA – Az olívaolaj Magyarországon is népszerűvé vált. Sokan …

132018. 03.

|2018.03.13.|

TOSZKÁN BABLEVES – Ehhez a toszkán leveshez 4 személyre a következők …

122018. 03.

|2018.03.12.|

Elméletben teljesen egyetértek minden idők egyik, ha nem a legjobb magyar nyelvű bor …

152017. 11.

|2017.11.15.|

HÚSGOLYÓ ÉS SPAGETTI – Az olaszos húsgolyó, ha jól készítik, márpedig mi …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Szinte hihetetlen, hogy repül az idő: idén 5 éves lett Tar Ferenc borkereskedése …

122017. 10.

|2017.10.12.|

A természet közelében valahogy mindig jobban érzem magam, mint egy nagyvárosban. …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Olaszország klasszikus "borország", de a fehérborokat ritkábban emlegetik Itáliával …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Amikor májusban a barátnőm hazaköltözött Angliából, eldöntöttük, hogy ebben az …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Augusztus utolsó, igen forró szombatja bizonyos szempontból remekül passzolt egy …

152017. 09.

|2017.09.15.|

OSSOBUCO – Az ossobuco-ról, vagyis a lyukas csontról, már nagyon sokan …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!