120139recept

617gasztroblogger




132018. 08.

|2018.08.13.|

Nyáron könnyű húsokat kívánunk inkább: csirkét vagy halat, lehetőleg sok …

112018. 08.

|2018.08.11.|

SAJTOS TÉSZTA – (Mac and Cheese) – Harmath Csaba nem éppen arról ismert, …

072018. 08.

|2018.08.07.|

TIRAMISU – A tiramisú jelentése “csípj fel”, “emelj fel” …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Csak geochaching-ezni léptek ki a közeli domboldalra a nálunk lévő fiatalok és …

282018. 06.

|2018.06.28.|

LEGJOBB PIZZA – 2018. június 28-án Gianni Annoni Rómából jelentkezett be …

272018. 06.

|2018.06.27.|

Nagyon szeretem ezt a fajta tejszínes szószt, ami szárított paradicsommal és …

042018. 05.

|2018.05.04.|

Hétvége jön, elő a kamrában porosodó, vagy a bárpultban rejtegetett …

022018. 04.

|2018.04.02.|

FIRENZEI PACAL (Trippa alla fiorentina) – A pacal férfiasabb étel, mint a …

132018. 03.

|2018.03.13.|

TOSZKÁN BABLEVES – Ehhez a toszkán leveshez 4 személyre a következők …

102018. 02.

|2018.02.10.|

A közkedvelt olasz minestrone-t téliesíthetjük a szintén olasz krumplinudlival, a …

152017. 12.

|2017.12.15.|

Én nagyom szeretem a sütőtök-sonka-zsálya triót. Régóta fontolgatom, hogy …

152017. 11.

|2017.11.15.|

HÚSGOLYÓ ÉS SPAGETTI – Az olaszos húsgolyó, ha jól készítik, márpedig mi …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Legutóbbi születésnapomon vittem ilyen rudakat a kollégáimnak. Volt édes süti is, …

152017. 09.

|2017.09.15.|

OSSOBUCO – Az ossobuco-ról, vagyis a lyukas csontról, már nagyon sokan …

072017. 09.

|2017.09.07.|

Nagyon szeretem a padlizsános fogásokat, sokat ismerek, de ez nekem új volt. …

152017. 08.

|2017.08.15.|

Mai piaci kalandozásom eredménye egy ízig- vérig szicíliai fogás, amelyben a …

242017. 07.

|2017.07.24.|

Kertészkedő ismerőseim július folyamán sokszor kérdezik, hogy mit lehet kezdeni a …

192017. 05.

|2017.05.19.|

Nagyon finom, nem túl melós főétel ez a töltött tészta, bátran ajánlom …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!