115662recept

617gasztroblogger




202017. 04.

|2017.04.20.|

Húsvét után a maradékokból készült ez a salátának mondható vicces kompozíció.

292017. 03.

|2017.03.29.|

Hétvégi kényeztető reggeli, de én hétköznapokon is élek vele, mert imádom a …

172017. 03.

|2017.03.17.|

Tejfölös darált húsos rakott karfiol mozzarellávalEz egy egyszerű rakott karfiol …

172017. 02.

|2017.02.17.|

A férjem nagy sós kedvelő, szinte minden hétvégén készül "valami sós". A blogon …

132017. 02.

|2017.02.13.|

Kérésre és azért, hogy kipróbáljam az új sütőm, pizzasütő programját

112017. 02.

|2017.02.11.|

A múlt heti profiterol után következzék egy újabb olasz klasszikus: a cannelloni. …

112017. 02.

|2017.02.11.|

Ádám kedvence a pizza, így várható volt, hogy eljön az a pillanat, amikor …

022017. 02.

|2017.02.02.|

Lépjünk ki kicsit a "ma is szendvicset vacsorázunk" unalmából és tegyük …

082016. 12.

|2016.12.08.|

Imádom a gombát. A vadgombákat különösen, de ha szép csiperkét látok a piacon, …

302016. 11.

|2016.11.30.|

Adva van a világ legnépszerűbb étele, a pizza, és a tél nagy kedvence, a …

102016. 11.

|2016.11.10.|

Kissé el vagyunk havazva - mint mindig. Szegény blogunk szorgos kezeinkkel írt betűk …

182016. 10.

|2016.10.18.|

Nagy reneszánszuk van a készítsünk vacsorát harminc, sőt húsz perc alatt …

072016. 10.

|2016.10.07.|

A padlizsán nagyon tápláló, magas fehérjetartalmú zöldség, különösen nehéz …

202016. 09.

|2016.09.20.|

Mediterrán tonhalas spagetti mozzarellávalEgyszerű, gyors, mégis finom tésztaétel, …

282016. 08.

|2016.08.28.|

Az egyik csoportban /KELT TÉSZTÁK ÉS EGYTÁLÉTELEK/ készítettek hasonlót, nagyon …

282016. 08.

|2016.08.28.|

Makrélás-mozzarellás-paradicsomos fokhagymás bruschettaHa nem akarunk sok időt …

192016. 08.

|2016.08.19.|

Ma valami újra vágytunk, úgyhogy kipróbáltuk ezt a receptet. Úgy gondoltam, hogy …

102016. 07.

|2016.07.10.|

Pár hete ajándékba kaptam egy sütőkövet. Most jött el az ideje hogy kipróbáljam …

292016. 06.

|2016.06.29.|

„A semleges ízű mozzarella új életre kel” projekt újabb fejezete. Klasszisokkal …

282016. 06.

|2016.06.28.|

Szép, finom, friss, kicsattan az egészségtől, igazi kánikula kaja, még asztaldísz …

162016. 06.

|2016.06.16.|

A recept megjelent a Kifőztük magazinban isHozzávalók20 dkg farfalle …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!