104184recept

616gasztroblogger




182017. 07.

|2017.07.18.|

Sajnos a kertészkedés nem az erősségem. De idén mégis van egy kis sikerélményem. …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Mivel még sosem volt szerencsém a "másnapos" rizottóból készült arancinit …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Mivel még sosem volt szerencsém a "másnapos" rizottóból készült arancinit …

102017. 07.

|2017.07.10.|

 Ismerkedem a kölessel és kár, hogy mostanáig halogattam a belőle készült …

032017. 07.

|2017.07.03.|

 Gyönyörű hazai padlizsánokat kaptam a piacon, így egy mediterrán jellegű rakott …

292017. 06.

|2017.06.29.|

Eredetileg lassagne-t akartam csinálni, mert úgy emlékeztem, hogy van itthon tészta …

272017. 06.

|2017.06.27.|

Forró napokra az egyik legjobb választás egy nagy tál friss hozzávalókból álló, …

112017. 06.

|2017.06.11.|

Van néhány tagadhatatlan jele annak, hogy szülők lettünk. És most nem a szem alatti …

082017. 06.

|2017.06.08.|

Nyárindító főzelék lett ez a javából, bár a főzelék szó sem annyira állja meg …

072017. 06.

|2017.06.07.|

A magam részéről imádom a rántott cukkinit. Barátnőm a tanúm rá, hogy egy …

032017. 06.

|2017.06.03.|

Bár a képen nem ez látszódik, de ez egy isteni finom mozzarellás paradicsomos …

152017. 05.

|2017.05.15.|

Házi, diétás csirkemell sonkában hús, sajt és fűszer van, nincs benne …

202017. 04.

|2017.04.20.|

Húsvét után a maradékokból készült ez a salátának mondható vicces kompozíció.

292017. 03.

|2017.03.29.|

Hétvégi kényeztető reggeli, de én hétköznapokon is élek vele, mert imádom a …

172017. 03.

|2017.03.17.|

Tejfölös darált húsos rakott karfiol mozzarellávalEz egy egyszerű rakott karfiol …

172017. 02.

|2017.02.17.|

A férjem nagy sós kedvelő, szinte minden hétvégén készül "valami sós". A blogon …

132017. 02.

|2017.02.13.|

Kérésre és azért, hogy kipróbáljam az új sütőm, pizzasütő programját

112017. 02.

|2017.02.11.|

A múlt heti profiterol után következzék egy újabb olasz klasszikus: a cannelloni. …

112017. 02.

|2017.02.11.|

Ádám kedvence a pizza, így várható volt, hogy eljön az a pillanat, amikor …

022017. 02.

|2017.02.02.|

Lépjünk ki kicsit a "ma is szendvicset vacsorázunk" unalmából és tegyük …

082016. 12.

|2016.12.08.|

Imádom a gombát. A vadgombákat különösen, de ha szép csiperkét látok a piacon, …

302016. 11.

|2016.11.30.|

Adva van a világ legnépszerűbb étele, a pizza, és a tél nagy kedvence, a …

102016. 11.

|2016.11.10.|

Kissé el vagyunk havazva - mint mindig. Szegény blogunk szorgos kezeinkkel írt betűk …

182016. 10.

|2016.10.18.|

Nagy reneszánszuk van a készítsünk vacsorát harminc, sőt húsz perc alatt …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!