Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A múltkor írtam, hogy régen a gyümölcs-hússal volt a nyerő nálam, de aztán leszoktam róla…
Sose rajongtam a májért mint alkatrészért kivételt a liba és kacsamájjal tettem, nyilván…
Visszavonhatatlanul itt az ősz, már hidegek a reggelek és az éjszakák is. Én ilyenkor már…
Nagyon szeretem a marokkói konyhát, és amikor csak lehet, mindig megpróbálok valami újat.…
Azt mondják, hogy két híres marokkói leves van. Ezek közül a hariráról már írtam korábban…
Ez eredetileg bárányhúsból készül, azt nem tudtam beszerezni, elég intenzív citromos íze…
A minap az Etyeki Pikniken jártam néhány haverommal. 35 fok volt, úgy éreztem menten…
...Fűszeres és pikáns egytálétel. Egy szuper ragu, amit köretként is fogyaszthatunk, de…
A harira  Marokkóból származik, főként Ramadánkor fogyasztják, mikor lemegy a nap és…
Ez is egy jó fűszeres hús, mi nagyon kedveljük az ilyeneket. Jól passzol hozzá a krémes…
...az egyik legjobb dolog ami a padlizsánnal történhet. Erőseknek egy kis chilivel…