106296recept

616gasztroblogger




112017. 12.

|2017.12.11.|

Ilyenkor télen nálunk szinte minden szombaton és/vagy vasárnap kötelező elem valami …

102017. 12.

|2017.12.10.|

A vasárnap általában a mai napig a húslevesről szól az itthoni háztartásokban …

182017. 10.

|2017.10.18.|

Érdekes és finom kaját készítettem. Már egy ideje összeállt a fejemben, de most …

022017. 10.

|2017.10.02.|

Találtam néhány szelet borjúcombot a hűtőben. Hirtelen nem is tudtam mit …

302017. 08.

|2017.08.30.|

imádok steak-et sütni, enni... és amint az a képen is látszik, nem átsütve. De nem …

302017. 07.

|2017.07.30.|

....a legjobb dolog ami  egy marhával történhet....Legalábbis a konyhában. …

202017. 06.

|2017.06.20.|

Hogy milyen egy igazi lasagne? Nincs értelme vitázni erről, hiszen valahol olyan ez, …

292017. 05.

|2017.05.29.|

Ez a Motoros biztos megint bekattant, hogy csokoládéval készít ételt..... De ez nem …

292017. 05.

|2017.05.29.|

Ez a Motoros biztos megint bekattant, hogy csokoládéval készít ételt..... De ez nem …

262017. 01.

|2017.01.26.|

Sziasztok Képzeljétek elfogadták az építési engedélyünk. Úgyhogy végre ha …

172017. 01.

|2017.01.17.|

És a második évet is kipipálhatjuk. Annak idején a Streat volt a legelső hely, …

032017. 01.

|2017.01.03.|

Már nem először fordulok meg náluk, volt durva és még durvább burger élményem …

032017. 01.

|2017.01.03.|

... Véresen, közepesen, vagy teljesen átsütve???Erre csakis az lenne a válasza egy …

122016. 12.

|2016.12.12.|

...olcsó(bb) alapanyagokból is lehet fejedelmi ételt készíteni..Biztos vagyok abban, …

122016. 12.

|2016.12.12.|

Már folyik egy ideje a Don Pepénél, hogy mindenhónapban elbúcsúztat egy burgert, de …

292016. 11.

|2016.11.29.|

Arról már tettem említést, hogy megkedveltem a "főtt" gomba ízét, tehát minden …

162016. 11.

|2016.11.16.|

Szinte az összes sütésünk során azt tapasztaljuk, hogy bár a közönség kedveli az …

022016. 11.

|2016.11.02.|

A taco-val, azaz a félbehajtott, ropogós tortilla lapba töltött mexikói …

232016. 10.

|2016.10.23.|

Azért így, hogy ne mindig pörkölt készüljön. A belekerülő zöldségektől …

272016. 09.

|2016.09.27.|

Már a nyár végén feltűnt, hogy egy új hely nyílik egyetemvárosban, és örömmel …

122016. 08.

|2016.08.12.|

Egy darabig nem leszek gép közelben,  ezért mindenképp meg akartam írni a Don Pepe …

242016. 07.

|2016.07.24.|

Érdekes, hogy elég sok kajálda étlapján találni lehet hamburgert, még akkor is ha …

172016. 07.

|2016.07.17.|

Bográcsban bármilyen ételt el lehet készíteni. Nálunk tegnap a csilis babra esett a …

092016. 06.

|2016.06.09.|

Bár a hétvégére záport és zivatart ígérnek az időjósok, én mégis arra …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!