190625recept

617gasztroblogger




202013. 06.
 

|2013.06.20.|

Családi találkozó lesz hétvégén. Eddig 110 a bejelentett résztvevő, és ez még …

202013. 06.
 

|2013.06.20.|

Tudtátok, hogy a görög joghurtban kétszer annyi fehérje van,mint hagyományos …

152013. 06.
 

|2013.06.15.|

A hétvégén ballagásra megyek, ezért szerettem volna sütni valami szépet, finomat. …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

Van úgy, hogy valamiről nem az eszünk dönt. Az impulzusvásárlásnak egy bizonyos …

122013. 06.
 

|2013.06.12.|

Kétszer álltam neki az utóbbi időben az Eklerfánknak,mindkettő a kukában végezte. …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Sokan nem értik mit lehet szeretni a mozzarellán...„Azért mert tesznek hozzá egy …

062013. 06.
 

|2013.06.06.|

Ma Svédországban nemzeti ünnep van. A svéd zászló napja, és I. Gustav Vasa svéd …

042013. 06.
 

|2013.06.04.|

Az édes vanília szerintem remekül kiegészíti a savanyú …

292013. 05.
 

|2013.05.29.|

MMM, vagyis meggylekvár marcipánnal és mandulával a CSIKOS lekvárcsaládból. …

282013. 05.
 

|2013.05.28.|

A Restaurant Day keretében 2013. május 18-án rendezett DesszertPiknikünk …

272013. 05.
 

|2013.05.27.|

Egy ideje foglalkoztatott már a nyersétel téma. Időről időre belefutottam …

242013. 05.
 

|2013.05.24.|

Az ILLIA & CO. Kiadó jóvoltából kipróbálhattam Hannah Swensen receptjeit. …

212013. 05.
 

|2013.05.21.|

Nem tudtam jobb nevet adni szegénynek, mert nem is igazán pite, nem is igazán piskóta …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Egy újabb szülinapi torta, melynél ügyelni kellett, hogy legyen benne gyümölcs, de …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Két dolgot szeretnék mondani. Egyrészt: nincs annyi mandula a világon, amit a …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

Az utóbbi hetek a kekszekről szólnak. Részben véletlenül, egyik hozza a másikat …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Megint megmaradt, elfelejtettünk két banánt a hűtőben, ezért meg kellett sütnöm …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Ismét macaront készítettem, és most, hogy van már friss eper, mi …

012013. 05.
 

|2013.05.01.|

Hozzávalók: 1 tasak piskótatallér (kb 12 dkg), 4-5 banán, 1 tasak csokoládés …

282013. 04.
 

|2013.04.28.|

Hihetetlenül finom, kívül ropog, belül omlik, olyan amilyennek egy igazi keksznek …

242013. 04.
 

|2013.04.24.|

Az utóbbi napokban meglegyintett a kora nyár szele, mégpedig egészen konkrétan, …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!